Un român care a salvat trei oameni implicaţi într-un accident le-a cerut bani la final: Dă-mi măcar 10 lei! (VIDEO)

B1.ro | 12 Ian 2018, 16:18

Şapte persoane din Bistriţa au fost implicate într-un accident produs pe centura ocolitoare a oraşului Gherla. Un bărbat care locuia în apropiere a ajutat trei bărbaţi să iasă din maşina avariată. După care le-a cerut bani...

Trei autoturisme au fost implicate în accident, precizează dejeanul.ro. Acesta ar fi fost produs de un bărbat de 60 de ani, care nu s-a asigurat şi a lovit un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus. În urma impactului, autoturismul lovit a fost proiectat într-o altă maşină. 

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Şoferul care a provocat accidentul a ajuns cu autoturismul într-un stâlp. El era însoțit de fiul său şi de încă un bărbat. Ei au fost ajutați să iasă din mașina serios avariată de un bărbat care locuia în localitate, informează Adevărul. 

După ce i-a ajutat, însă, bărbatul i-a cerut bani fiului șoferului. Tânărul nu avea decât câțiva lei în portofel, dar bărbatul a insistat să primească măcar 10 lei. Victima accidentului i-a răspuns că nu mai are alți bani la el: 

Un român care a salvat trei oameni implicaţi într-un accident le-a cerut bani la final

Sursă Video: dejeanul.ro

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate