Un moldovean a spart o locuință în Anglia: Polițiștii au rămas MASCĂ atunci când le-a explicat motivul

B1.ro | 12 Ian 2018, 15:57

În ciuda numelui, Adrian Brașovan e un moldovean de 25 de ani, care tocmai a fost condamnat la opt luni pentru o spargere dată la o locuință din Anglia, potrivit BZI.

Pe la 4 dimineața, pe 7 octombrie 2017, tânărul cu dublă cetățenie româna și moldovenească, a intrat pe o proprietate din Wisbech (Cambridgeshire), profitând de o ușă laterală deblocată. A furat un laptop și un telefon mobil, iar când să iasă a fost surprins de proprietara Ruwini Ranasinghe.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Aceasta și-a trezit soțul care pornit în urmărirea spargătorului. Brașovan, neștiind pe unde să iasă, a nimerit în baie și n-a mai avut cale de ieșire, fiind imobilizat până la sosirea poliției care l-a arestat imediat.

Luat la întrebări, Brașovean le-a servit polițiștilor câteva... brașoave, spunând că era beat și intrase în casă în căutarea unei toalete, negând că s-ar fi atins de bunurile proprietarului.

Apărătorul infractorului a spus că acesta nu are antecedente și că a fost un student model în R. Moldova, de unde provine. Cu toate acestea, a pledat vinovat în fața instanței.

„Îmi este milă că un tânar ca tine, harnic și inteligent, a ajuns în Anglia în instanța de judecată”, a spus judecatorul care l-a condamnat pe Brașovan la 8 luni de închisoare.

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate