Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina. Detaliul incredibil pe care l-a descoperit

B1.ro | 23 Oct 2017, 07:52

Un jurnalist român a mers la familia lui Raed Arafat din Palestina și a aflat detalii incredibile depre trecutul fostului doctor, care provine dintr-o familie destul de înstărită.

Jurnaliștii de la Centrul Român pentru Jurnalism de Investigație au mers în orașul Nablus și au stat de vorbă cu rudele secretarului de stat, carec au devzăluit că actualul secretar de stat al României a plecatr de lângă ei în momentul când a decis să devină doctor. Tatăl său nu  a fost de acord cu decizia sa, acesta și-a dorit ca Arafat să preia afacerile familiei. Culmea e ca lui Raed i-a venit ideea cu ambulanțele chiar de la tatăl lui, care a lucrat ca șofer pe „salvare în Nablus".

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

"Când a apărut radioul în regiune, el a adus difuzoare din Japonia sau Coreea si le-a asamblat aici, în carcase. A facut făbricuța pe care apoi a vândut-o”, a mai povestit vărul lui Radafat.

Mama lui Raed Arafat are 81 de ani și locuiește pe o colină, într-o casă pe care consilierul de stat a și menționat-o în declarația de avere.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate