Un constănțean prea IUBĂREȚ ar putea ajunge la pușcărie: Câte NEVESTE a încercat să...

B1.ro | 12 Ian 2018, 22:47

Un bărbat din Constanța ar putea ajunge la închisoare pentru că a iubit prea mult. Mai precis, acesta este acuzat de procurori că s-a căsătorit de trei ori, dar nu a divorțat legal de niciuna dintre soții. Acum îl paște închisoarea pentru bigamie, notează stirilekanald.ro.

Prima sa iubire a fost Maria, o femeie de serviciu. Aceasta recunoaște că nici acum nu l-a uitat, deși a ars toate pozele cu el. Ei au împreună trei copii. Căsnicia lor a fost frumoasă până când el a fost condamnat pentru furt. 

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Când a ieșit din închisoare, el s-a despărțit de Maria, dar nu a divorțat de ea legal. După cinci ani, el s-a însurat cu o altă femeie. S-a despărțit și de ea și s-a însurat cu o a treia femeie, din Năvodari. 

De niciuna dintre femei nu s-a despărțit în acte. 

Actuala soție spune că bărbatul nu a divorțat din motive financiare și că n-ar fi vrut să-i plătească pensie alimentară Mariei pentru cei trei copii. 

Reprezentanții de la starea civilă au susținut că bărbatul practic a mințit că nu este însurat și nu a putut fi depistat deoarece până de curând nu a existat un sistem informatic.

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Procurorii constănțeni l-au trimis în judecată pe bărbat pentru bigamie

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate