Traficul din Capitală, restricționat pentru procesiunea de Florii. Becali, aflat în fruntea rândului, a ținut să arate cât de bine cunoaște cântecele bisericești (VIDEO)

B1.ro | 08 Apr 2017, 19:22

Credincioşii ortodocşi sărbătoresc duminică Floriile sau intrarea Mântuitorului în Ierusalim. Ca în fiecare an, mii de oameni au pornit într-o procesiune care reface simbolic drumul lui Iisus, informează B1 TV. Ei au purtat în mâini ramuri de salcie sfințită pe care o vor pune în case, la icoane, pentru a le merge bine tot anul.

Mii de credincioși s-au adunat la Mânăstirea Radu Vodă. De acolo au plecat într-un pelerinaj până la Patriarhie alături de un sobor impresionant de preoți.
Cu flori și icoane în mâini au rememorat astfel intrarea Mântuitorului în Ierusalim. Alături de preoți, în primele rânduri, s-a aflat și Gigi Becali.

Citește și: Cum are grijă statul de oamenii bolnavi: O femeie cu handicap a primit poprire pe conturi pentru 19 lei datorați la ANAF (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiBugetul primăriei făcut praf pentru niște coșuri de gunoi (VIDEO)#metoo - Gigi Becali dă de pământ cu bărbații acuzații de abuz sexual. Patronul FCSB mai revoltat ca niciodată

Omul de afaceri a ținut să arate cât de bine cunoaște cântecele bisericești.

Traficul din Capitală, restricționat pentru procesiunea de Florii

Pe tot traseul până la catedrala patriarhală, credincioșii au intonat cântece bisericești. Ei au traversat orașul cu ramuri de salcie sfințită în mâini.

Citește și: Două tramvaie S-AU CIOCNIT! Accident grav în Capitală (FOTO)Incident aviatic în Alba: Un avion de mici dimensiuni, aterizare forțată pe câmp (VIDEO)Ultimele aplauze pentru regretata Olga Tudorache! Doamna teatrului românesc a fost înmormântată (VIDEO)

Timp de două ore cât a durat procesiunea, traficul a fost restricționat în Capitală.

Icoana sărbătorii Intrării Domnului în Ierusalim a fost purtată pe umeri de către preoți.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (1):
 • 1. De mona | 09 Aprilie 2017 08:55

  Ziii mare si sfanta.

 • Adauga comentariu


  Numar maxim de caractere 1000

  captcha

  * Toate campurile sunt obligatorii
  ** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


  TOP 5 Eveniment
  Alte Articole
  TOP 3 Politică
  TOP 3 Eveniment
  TOP 3 Economic
  TOP 3 High-Tech
  TOP 3 Auto
  TOP 3 Externe
  TOP 3 Monden
  TOP 3 Inedit
  TOP 3 Sport
  TOP 3 Lumea lui Banciu
  TOP 3 360 de grade
   © 2017 S.C. B1 S.A.
   Toate drepturile rezervate