Traficul din Capitală, restricționat pentru procesiunea de Florii. Becali, aflat în fruntea rândului, a ținut să arate cât de bine cunoaște cântecele bisericești (VIDEO)

B1.ro | 08 Apr 2017, 19:22

Credincioşii ortodocşi sărbătoresc duminică Floriile sau intrarea Mântuitorului în Ierusalim. Ca în fiecare an, mii de oameni au pornit într-o procesiune care reface simbolic drumul lui Iisus, informează B1 TV. Ei au purtat în mâini ramuri de salcie sfințită pe care o vor pune în case, la icoane, pentru a le merge bine tot anul.

Mii de credincioși s-au adunat la Mânăstirea Radu Vodă. De acolo au plecat într-un pelerinaj până la Patriarhie alături de un sobor impresionant de preoți.
Cu flori și icoane în mâini au rememorat astfel intrarea Mântuitorului în Ierusalim. Alături de preoți, în primele rânduri, s-a aflat și Gigi Becali.

Citește și: Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

Omul de afaceri a ținut să arate cât de bine cunoaște cântecele bisericești.

Traficul din Capitală, restricționat pentru procesiunea de Florii

Pe tot traseul până la catedrala patriarhală, credincioșii au intonat cântece bisericești. Ei au traversat orașul cu ramuri de salcie sfințită în mâini.

Timp de două ore cât a durat procesiunea, traficul a fost restricționat în Capitală.

Citește și: Doliu în lumea teatrului. Un mare actor român a murit la 74 de ani! DUMNEZEU să îl ierte! O femeie din Gorj a scăpat de viol pentru că agresorul a avut probleme cu erecțiaBătrân din Vaslui, bătut, tâlhărit și violat de către doi minori

Icoana sărbătorii Intrării Domnului în Ierusalim a fost purtată pe umeri de către preoți.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate