"Te şi... şi nici banii nu ţi-i dau!" Consilier local ALDE, filmat când bătea cu bestialitate un tânăr (VIDEO)

B1 TV | 12 Aug 2017, 10:34

Imagini-şoc surprinse la Chiajna! Consilierul ALDE, Romeo Rasdan, a fost filmat în timp ce l-a lovit cu piciorul pe un tânăr, pentru a-l convinge să renunţe la garanţia de 300 de euro, percepută de proprietarul unui apartament, informează B1 TV. Politicianul l-a bătut şi înjurat pe adolescent ca la uşa cortului. 

”Faceţi reclamaţie cui vreţi voi! 
Mergeţi la poliţie... Lasă-mă în pace!
Mergeţi la poliţie şi faceţi reclamaţie cum vreţi voi! Vă luaţi bagajele şi mergeţi la poliţie să faceţi reclamaţie că v-am păcălit, faceţi ce vreţi voi! 
Nu ies afară!
Hai, la poliţie!
Nu ies afară! Îmi daţi banii pe garanţie, apoi ies afară! 
Te şi... şi nici banii nu ţi-i dau! Dă-te.... eşti prost la cap?”

Consilier local ALDE, filmat când bătea cu bestialitate un tânăr

Citește și: Mai multe proprietăți ale lui Dorin Cocoș, scoase la licitațe pentru a acoperi projudiciul din dosarul Microsoft: Ce sumă a recuperat ANAFLa Ploiești vor fi aduse rachete cu rază scurtăDeva: O vijelie puternică a desprins două acoperișuri de bloc

Întreg scandalul a pornit după ce proprietarii unui apartament din comuna Chiajna au vrut să-şi evacueze chiriaşii cu forţa. Tinerii ar fi acceptat în cele din urmă să plece, dar ar fi cerut garanţia de 300 de euro reţinută de proprietari. Numai că aceştia din urmă ar fi refuzat, invocând pretinse daune făcute de chiriaşi. Ca să fie mai convingători, proprietarii l-ar fi chemat în ajutor pe Romeo Rasdan, consilier local ALDE. Fără să stea prea mult pe gânduri, Rasdan a început să-i înjure grosolan pe chiriaşi. Iritat la culme că este filmat, consilierul local l-a lovit cu furie pe tânăr.

Bătăuşul nu este la prima faptă de acest gen. În 2010, Romeo Rasdan a fost reținut pentru 24 de ore și cercetat, alături de un grup de interlopi, pentru că a bătut un tânăr. Victima a fost lăsată în comă în faţa Spitalului Universitar din Capitală de către Rasdan. Instanţa a hotărât, ulterior, judecarea consilierului în stare de libertate.
 

Citește și: Forțele armate canadiene trimit militari și avioane la ConstanțaS-a constituit componența Consistoriilor arhierești care vor judeca cazurile de abatere de la regulile Bisericii Jandarmeria Română execută misiuni preventive la metrou

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate