Tăriceanu, despre scandalul din justiție: "La CSM mai aveau puțin să își scoată ochii și să își taie gâtul" (VIDEO)

B1.ro | 28 Sep 2017, 12:50

Călin Popescu Tăriceanu a avut, joi, o ieșire extrem de dură împotriva președintelui Klaus Iohannis pe care l-a acuzat că "se face că nu vede" ce se întâmplă în justiție pentru că îi convine ca această să funcționeze în favoarea sa și împotriva majorității care formează guvernul.

"Președintele sapă cu râvnă la fundația acestui guvern care este al majorității parlamentare și nădăjduiește să o dea jos. Chestiunea asta este corobată cu declarații de incredere nelimitată în CSM, unde cred că toată lumea vede dar dânsul se face că nu vede, nu că nu vede și nu înțelege. Vede, înțelege și știe. La CSM mai aveau puțin să își scoată ochii și să își taie gâtul și el spune că are încredere în CSM și funcționează foarte bine. Iată o dovadă în plus că se bucură de această sistuație pentru că consencințele sunt defavorabile în final prin acțiunile DNA guvernului și actualei majorități parlamentare pe care încearcă să o răstoarne.

Citește și: Iordache îl salvează pe toți: 675 de politicieni ar scăpa de dosarele de incompatibilitate prin noua lege ANI (VIDEO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutGabriela Firea și Florian Bodog au inaugurat NOUL SPITAL de Ortopedie. Construcția noului spital a reprezentat o INVESTIȚIE de ... (VIDEO)

Președintele cred că face o mare greșeală pentru că își dezvăluie mult prea devreme planurile, aveam bănuieli, acum am certitudini", a acuzat președintele Senatului.

Tăriceanu, despre scandalul din justiție: "La CSM mai aveau puțin să își scoată ochii și să își taie gâtul"


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate