Sute de locuitori din Pechea au urmărit meciul lui Lucian Bute pe un ecran uriaș (VIDEO)

B1 TV | 27 Mai 2012, 14:25

Locuitorii din Pechea, localitatea natală a lui Lucian Bute, s-au adunat în număr mare să urmărească în direct meciul sportivului român, iar multora dintre ei nu le-a venit să creadă atunci când favoritul lor a fost învins prin knock-out tehnic.

Cel mai greu a fost însă pentru mama sportivului, care şi-a văzut pentru prima oară fiul învins.

Sute de localnici din Pechea au urmărit pe un ecran uriaș meciul de la Nothingham. Aglomerație a fost și în terasele barurilor și restaurantelor. Rezultatul final a adus dezamăgirea pe chipul tuturor.

Primul antrenor al lui Bute, Felix Păun, spune cã pugilistul român și-a ales greșit tactica.

„Nu m-am așteptat la o victorie așa de rapidă, am spus că se vor întâlni forța și rezistența lui Froch cu rapiditatea și inteligența lui Lucian, a câștigat de data aceasta forța lui Froch, pentru meciul retur va trebui să schimbe în totalitate tactica ca să aibă o șansă de câștig”, a spus Felix Păun.

Mama lui Lucian s-a simțit foarte rău în momentul în care cei doi frați, unchii campionului, i-au dat vestea înfrângerii prin KO.

Rudele campionului nu-și explică modul în care Lucian a pierdut meciul și spun că la mijloc a fost sigur ceva necurat.

„N-am încredere în poporul englez, englezii nu sunt oameni care joacă curat”, a spus Sandu Voicu, unchiul lui Lucian Bute.

Pugilistul româna fost învins prin KO în repriza a cincea de britanicul Carl Froch, într-un meci disputat la Nottingham.

Locuitorii din Pechea, dezamăgiți
Embed:


Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate