Strigător la cer: Statul român a suspendat pensia de 39 de lei a unei femei bolnave. Motivul este halucinant 

B1.ro | 22 Oct 2017, 10:22

Statul român nu încetează să-i umilească pe cei care au cea mai mare nevoie de ajutor. Printr-o astfel de situație trece o femeie bolnavă de scleroză multiplă și care a fost lăsată de autorități fără pensia de handicap de 39 de lei pe lună pe motiv că între timp a câștigat câteva sute de lei din vânzarea unei cărți de poezii

Cazul strigător la cer a fost prezentat pe Facebook de Corina Băcanu. 

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

”Doamnelor, domnilor, se pare că ei au învins. Nu m-am gândit niciodată să plec din România. Niciodată. Dar se pare că ăștia chiar trebuie să rămâna fără sursa lor de furt. Marcica Belearta Mononoke e bolnavă de scleroză multiplă. Primește de la Statul Român pensie de handicapat 39 de lei pe lună. Atunci când poate, scrie poezii. O editură a decis să îi publice poeziile. Din vânzarea cărții, prietena mea a avut un profit de 260 de lei. Azi a primit hârtii acasă că pensia ei de 39 de lei se suspendă pe 3 ani fiindcă a încasat ilicit bani din vânzarea cărții. Această țară a devenit prea greu de suportat. Atâta umilință, atâta scuipat, atâta jeg și abjecție sunt greu de îndurat chiar și pentru un om care își iubește țara. Mă declar complet înfrântă”, a scris aceasta pe Facebook. 

Strigător la cer: Statul român a suspendat pensia de 39 de lei a unei femei bolnave. Motivul este halucinant

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate