Stadionul lui Dragnea, aproape de finalizare. Baza de lux va avea o capacitate de 2.000 de locuri, deși la meciurile echipei lui vin circa 100 de oameni (FOTO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 14:17

La Turnu Măgurele se finalizează arena pe care va juca echipa din Liga a 3-a controlată de fiul lui Liviu Dragnea, Voința Turnu Măgurele. 3 milioane de euro va costa ridicarea acestei arene ce va avea o capacitate de aproape 2.000 de locuri. Asta în contextul în care la meciurile echipei vin, în medie, 100 de oameni!

Voința Turnu Măgurele abia a promovat în Liga a 3-a, dar plătește salarii de zeci de mii de lei. Joacă încă la Saelele, satul în care a copilărit Liviu Dragnea, dar plănuiește să se mute în retur pe noul stadion.

Citește și: Iordache îl salvează pe toți: 675 de politicieni ar scăpa de dosarele de incompatibilitate prin noua lege ANI (VIDEO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutGabriela Firea și Florian Bodog au inaugurat NOUL SPITAL de Ortopedie. Construcția noului spital a reprezentat o INVESTIȚIE de ... (VIDEO)

Jurnaliștii de la GSP au făcut o vizită pe șantier și au văzut că stâlpii de nocturnă sunt deja ridicați, sistemul de încălzire de sub gazon a fost montat, iar cele două tribune așteaptă scaunele și ultimele retușuri.

Foto: GSP

Echipa este controlată de Valentin Dragnea, fiul liderului PSD. Acesta a virat în conturile clubului sume importante de bani încă din sezonul 2016-2017.

Citește și: CUTREMUR în România, în această dimineață! VEZI magnitudinea și ZONELE unde s-a RESIMȚIT seismulOperațiunea pe repede înainte până de Crăciun: PSD nu ține cont de oamenii din stradă și se grăbește să mai aducă o serie de modificări în justiție (VIDEO)CINE este SOCRUL fostului principe NICOLAE: S-a bătut contra TĂIERILOR DE PENSII făcute de Guvernul BOC (FOTO)

Dacă, la începutul sezonului, oficialii celor de la Saelele negau vehement legăturile cu Liviu Dragnea, acestea au devenit clare după startul campionatului, mai precizează GSP. Toate bannerele de pe marginea terenului din satul în care a copilărit liderul PSD fac reclamă firmelor controlate de familia acestuia: Ferma Salcia, Zooveg, Gransiloz – toate cu Valentin Dragnea în acționariat - și Hotelul Turris, ultimul fiind deținut, în trecut, chiar și în acte de Bombonica Dragnea (98%). 

Foto: GSP

De asemenea, pe masa Ministerului Dezvoltării se află un proiect care prevede alocarea a nu mai puțin de 12 milioane de euro pentru contruirea unui stadion la Teleorman. 

Foto: GSP

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate