Şeful Poliţiei Române, faţă în faţă cu premierul Mihai Tudose: Ce se pregăteşte în războiul cu Carmen Dan (VIDEO)

B1.ro | 12 Ian 2018, 13:04

Bogdan Despescu, şeful Poliţiei Române, s-a prezentat vineri la Palatul Victoria pentru o întâlnire cu premierul Mihai Tudose. Este a doua din această săptămână, după ce şi miercuri înainte de şedinţa de guvern în care Despescu a fost menţinut în funcţie, acesta a avut o discuţie cu premierul Tudose.

Această întâlnire vine în plin scandal între premierul Tudose şi ministrul de Interne, Carmen Dan. Ministrul i-a cerut premierului revocarea din funcţie a şefului IGPR, dar premierul i-a acordat acestuia o săptămână pentru a prezenta un raport complet privind cazul poliţistului pedofil Eugen Stan. În plus, premierul a cerut ministrului Carmen Dan să demisioneze pentru că l-ar fi minţit privind dispoziţia comisarului Cătălin Ioniţă de a prelua şefia Poliţiei Române, dar ministrul a refuzat negând că ar fi minţit.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

În plus, în conferinţa în care a anunţat că nu îşi depune mandatul, Carmen Dan a anunţat că trimite Corpul de Control al Ministerului de Interne la Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Şeful Poliţiei Române, faţa în faţa cu premierul Mihai Tudose: Ce se pregăteşte în războiul cu Carmen Dan

 


 

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate