Șeful biroului relații publice de la Academia de Poliție, elogiu pentru ultimul șef al Securității, Iulian Vlad (FOTO)

B1.ro | 01 Oct 2017, 14:48

Decesul generalului Iulian Vlad, ultimul șef al Securității comuniste, i-a făcut pe mulți să uite, din ignoranță sau neștiință, de crimele comise de acesta sau de activitățile desfășurate în timpul regimului comunist, și să îi aducă laude și elogii.

Un astfel de exemplu vine și de la șeful biroului relații publice și cooperare inteuniversitară din Academia de Poliție, comisar șef prof. univ.dr. Nicolae Radu. (Detalii despre funcția acestuia AICI).

Citește și: Caz terifiant la Iași. O fată a fost violată de un om al străziiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăPremierul Japoniei: Am mai fost la Bucureşti, dar şi la Neptun, acum 35 de ani. Am încă în memorie...

"Să luăm aminte!

Drum ușor către stele dle ministru, general IULIAN VLAD! Dumnezeu să vă Odihnească în Pace! 

Vă port în suflet", a scris acesta pe Facebook, altături de o poză a generalului.

Citește și: Incendiu DEVASTATOR! Un bărbat a murit şi două case au arsMărturisiri cutremurătoare ale bătrânului de 80 ani, VIOLAT de un recidivist. Agresorul devenise homosexual în pușcăriePetre Daea a rămas blocat în sediul PSD. ”Vă stă bine cu gratiile astea în față!” (VIDEO)

Foto: captură Facebook

Reamintim, că generalul Iulian Vlad încă de la vârsta de 18 ani și-a turnat tatăl la partid pentru că acesta mergea la biserică și nu se dedica în totalitate cauzei comunismului. Iar pentru activitatea ca șef al Securității a fost condamnat la 25 de ani de închisoarea pentru implicarea în represiunile care au avut loc la Timişoara şi la Bucureşti în decembrie 1989. (Detalii AICI)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate