SCENE ȘOCANTE LA IAȘI! Cine este BĂRBATUL POSEDAT, care a apărut în fața raclei cu moștele Sfintei Parascheva

B1.ro | 11 Oct 2017, 15:11

Scene șocante la Iași. Un pelerin ajuns în fața raclei cu moaștele Sfintei Parascheva a avut o reacție cel puțin bizară.

Bărbatul a început să urle din senin, spre uimirea celorlalți credincioși, care au început să-și facă semnul crucii susținând că omul este posedat.

Citește și: "Regret! Prefer să fiu MOARTĂ". PRIMELE DECLARAȚII ale CRIMINALEI de la METROU, după faptele comise. Magdalena Șerban a mai spus că ... 'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăSe schimbă vremea! DE DUMINICĂ VINE IARNA (VIDEO, FOTO)

Potrivit reprezentanţilor Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, un astfel de comportament este explicabil, însă ei susţin că puterea Sfintei Parascheva şi credinţa îi ajută pe oameni să treacă peste momente de acest gen.

Incident ȘOCANT la pelerinajul de la Iași: Un bărbat posedat, în fața raclei cu moștele Sfintei Parascheva

Video: Mediafax

 

Citește și: IMAGINEA ZILEI! Cum așteaptă pasagerii metroul! Impact psihologic puternic asupra bucureștenilor! (FOTO)”Un stat mort în care nu mai contează simbolurile”. Cum ȘI-A BĂTUT JOC statul român de ULTIMUL DRUM al ultimului șef de stat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial (VIDEO)Mașină de poliție răsturnată peste un taxi, pe o stradă din Capitală (FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate