SCENE ȘOCANTE LA IAȘI! Cine este BĂRBATUL POSEDAT, care a apărut în fața raclei cu moștele Sfintei Parascheva

B1.ro | 11 Oct 2017, 15:11

Scene șocante la Iași. Un pelerin ajuns în fața raclei cu moaștele Sfintei Parascheva a avut o reacție cel puțin bizară.

Bărbatul a început să urle din senin, spre uimirea celorlalți credincioși, care au început să-și facă semnul crucii susținând că omul este posedat.

Citește și: Senatul A DECIS: Copiii nu vor mai fi primiți la grădiniță și școală fără vaccinurile obligatoriiDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAlarmă cu bombă de tot RÂSUL: Suspectul SCUTURĂ geanta sub ochii geniștilor! (VIDEO, FOTO)Gabriela Firea anunță un posibil referendum pentru o taxă de mediu în București: "Au venit toate rablele în Capitală, nu putem continua așa”

Potrivit reprezentanţilor Mitropoliei Moldovei şi Bucovinei, un astfel de comportament este explicabil, însă ei susţin că puterea Sfintei Parascheva şi credinţa îi ajută pe oameni să treacă peste momente de acest gen.

Incident ȘOCANT la pelerinajul de la Iași: Un bărbat posedat, în fața raclei cu moștele Sfintei Parascheva

Video: Mediafax

Citește și: A încurcat borcanele! O bătrânică a băut diluant în loc de agheasmă și a ajuns la urgențe”Soluția magică” a Guvernului scoate oamenii în stradă în București și 29 de județe Dragnea îi răspunde lui Codin Maticiuc, pe Facebook: „ Vom modifica această lege proastă” (FOTO)

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (1):
 • 1. De ion Barbu | 13 Octombrie 2017 08:36

  Ce cautati idiotilor sa va duceti in pelerinaj la Sinta Paraschiva.A-ti ramas la nivelul unui trib din junga Amazoniei.Efectiv cu ce va-ti ales ?

 • Adauga comentariu


  Numar maxim de caractere 1000

  captcha

  * Toate campurile sunt obligatorii
  ** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


  TOP 5 Eveniment
  Alte Articole
  TOP 3 Politică
  TOP 3 Eveniment
  TOP 3 Economic
  TOP 3 High-Tech
  TOP 3 Auto
  TOP 3 Externe
  TOP 3 Monden
  TOP 3 Inedit
  TOP 3 Sport
  TOP 3 Lumea lui Banciu
  TOP 3 360 de grade
   © 2017 S.C. B1 S.A.
   Toate drepturile rezervate