Scandal uriaș la Spitalul de Arși: Concursul pentru postul de manager a fost măsluit. Plângere la DIICOT (VIDEO)

B1.ro | 21 Oct 2017, 10:32

Scandal pentru scaunul de manager la Spitalul de Arși din Capitală! Un concurs aranjat pentru actualul manager interimar, acuză revoltată Asociația Națională pentru Protecția Pacienților, care cere, de altfel, anularea competiţiei. Asociaţia va depune şi o sesizare la DIICOT

"Am anunțat Ministerul Sănătății că s-au strecurat o serie întreagă de nelegalităţi. S-a confirmat tot ce am sesizat, anunțul concursului a fost făcut incomplet, este total netransparent.

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

Scopul măsluirii acestui concurs este foarte clar, menținerea actualei conduceri actuala gaşcă de interese care a adus spitalul în actuala situație.

Vom depune o sesizare și la DIICOT, sunt suspiciuni de concurs cu dedicație, actualul manager interimar nu a depus niciodată o declaratie la ANI, așa cum prevede legea", a afirmat Vasile Barbu, președintele Asociației Naționale pentru Protecția Pacienților. 

Scandal uriaș la Spitalul de Arși: Concursul pentru postul de manager a fost măsluit. Plângere la DIICOT


 

Citește și: Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri: Ce legături ar exista între generalul Dumbravă și judecători sau procurorul care îl anchetează pe Dragnea (VIDEO)Amendamentul Cătăniciu sau cum mutilează comisia lui Iordache legile justițieiDouă persoane au murit călcate de tren în județul Constanța

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate