SCANDAL URIAȘ la Nașul TV: Radu Moraru, dat afară de la televiziunea pe care a înființat-o (VIDEO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 13:31

Orice naș își are nașul! Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV, dar și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licenței tv.

Pe ecranul postului rulează un comunicat în care se precizează că “NașulRadu Moraru nu mai reprezintă televiziunea, locul său fiind preluat de Paul Alexandru Moraru, președinte al Consiliului de Administrație.

SCANDAL la Nașul TV: Radu Moraru, dat afară de la televiziunea pe care a înființat-o

Citește și: Senatul A DECIS: Copiii nu vor mai fi primiți la grădiniță și școală fără vaccinurile obligatoriiDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAlarmă cu bombă de tot RÂSUL: Suspectul SCUTURĂ geanta sub ochii geniștilor! (VIDEO, FOTO)Gabriela Firea anunță un posibil referendum pentru o taxă de mediu în București: "Au venit toate rablele în Capitală, nu putem continua așa”

Potrivit paginademedia, conflictul mocnește de mai mult timp, Radu Moraru fiind acuzat de Paul Alexandru Moraru  că a folosit discreționar și în interes personal sumele de bani destinate finanțării postului.

În luna iunie ar fi avut loc și un incident între cei doi. Radu Moraru ar fi aruncat o ceașcă de cafea pe președintele Consiliului de Administrație, moment în care acesta s-a dezbrăcat de cămașă, rămânând în pielea goală.

Citește și: A încurcat borcanele! O bătrânică a băut diluant în loc de agheasmă și a ajuns la urgențe”Soluția magică” a Guvernului scoate oamenii în stradă în București și 29 de județe Dragnea îi răspunde lui Codin Maticiuc, pe Facebook: „ Vom modifica această lege proastă” (FOTO)

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate