SCANDAL URIAȘ la Nașul TV: Radu Moraru, dat afară de la televiziunea pe care a înființat-o (VIDEO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 13:31

Orice naș își are nașul! Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV, dar și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licenței tv.

Pe ecranul postului rulează un comunicat în care se precizează că “NașulRadu Moraru nu mai reprezintă televiziunea, locul său fiind preluat de Paul Alexandru Moraru, președinte al Consiliului de Administrație.

SCANDAL la Nașul TV: Radu Moraru, dat afară de la televiziunea pe care a înființat-o

Citește și: ”Voi vă vedeţi?” Flashmob cu oglinzi în fața sediului PSD din Sibiu 'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasă"Regret! Prefer să fiu MOARTĂ". PRIMELE DECLARAȚII ale CRIMINALEI de la METROU, după faptele comise. Magdalena Șerban a mai spus că ...

Potrivit paginademedia, conflictul mocnește de mai mult timp, Radu Moraru fiind acuzat de Paul Alexandru Moraru  că a folosit discreționar și în interes personal sumele de bani destinate finanțării postului.

În luna iunie ar fi avut loc și un incident între cei doi. Radu Moraru ar fi aruncat o ceașcă de cafea pe președintele Consiliului de Administrație, moment în care acesta s-a dezbrăcat de cămașă, rămânând în pielea goală.

 

Citește și: Se schimbă vremea! DE DUMINICĂ VINE IARNA (VIDEO, FOTO)IMAGINEA ZILEI! Cum așteaptă pasagerii metroul! Impact psihologic puternic asupra bucureștenilor! (FOTO)”Un stat mort în care nu mai contează simbolurile”. Cum ȘI-A BĂTUT JOC statul român de ULTIMUL DRUM al ultimului șef de stat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate