”Revoluția continuă!”: Timișorenii contestă în stradă modificările legilor justiției (FOTO, VIDEO)

B1.ro | 19 Dec 2017, 21:21

Românii contestă din nou în stradă modificările la legile justiției. Sute de timișoreni au ieșit marți seară în centrul orașului pentru a protesta față de deciziile luate în Parlament în ultimele zile, informează Libertatea

”Revoluția continuă!”: Timișorenii contestă în stradă modificările legilor justiției

Citește și: Caz terifiant la Iași. O fată a fost violată de un om al străziiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăPremierul Japoniei: Am mai fost la Bucureşti, dar şi la Neptun, acum 35 de ani. Am încă în memorie...

Sub îndemnul „Revoluția continuă”, oamenii s-au adunat în Piața Victoriei, acolo unde, în urma manifestațiilor de acum 28 de ani, Timișoara devenea primul oraș liber de comunism din România.

La fel ca la protestele anterioare, oamenii au scandat mesaje împotriva PSD, a Guvernului și a Parlamentului. 

„PSD ciuma roșie”, „Parlament penal, marș la Tribunal!”, „DNA să vină să vă ia!”, „Nu vrem să fim conduși de hoți” sunt printre mesajele scandate de protestatarii din orașul de pe Bega. 

Printre manifestanți a apărut la un moment dat și un bărbat îmbrăcat în Moș Crăciun, care și-a atârnat la gât o foaie A4 pe care a scris „Out of service”.

Citește și: Incendiu DEVASTATOR! Un bărbat a murit şi două case au arsMărturisiri cutremurătoare ale bătrânului de 80 ani, VIOLAT de un recidivist. Agresorul devenise homosexual în pușcăriePetre Daea a rămas blocat în sediul PSD. ”Vă stă bine cu gratiile astea în față!” (VIDEO)

La un moment dat, protestatarii au pornit în marș spre Palatul Justiției, iar apoi spre Complexul Studențesc, unde ar urma să li se alăture mai mulți studenți. 

Foto: libertatea.ro

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate