Rectorul Academiei de Poliţie ”Alexandru Ioan Cuza” a demisionat. El a fost acuzat de hărţuire sexuală de către o studentă

B1.ro | 12 Ian 2018, 17:44

Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", și-a anunțat demisia din funcţie, după ce Corpul de control al Ministerului de Interne a început o verificare la această instituție.

Ministerul a reacționat după ce în presa locală au apărut informații potrivit cărora, anul trecut, Torje a fost acuzat de hărțuire sexuală, iar dosarul a fost mușamalizat de subalternii săi. 

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Conform Incisiv de Prahova, Torje a fost acuzat de hărțuire sexuală de o studentă la Drept în Anul III, căreia ofițerul i-ar fi cerut favoruri sexuale pentru a o promova la un examen.

Au apărut inclusiv informații conform cărora prietenul fetei, student în Anul IV, a mers peste Torje pentru a-i cere explicații și a vrut să-l bată pe acesta, dar rectorul Academiei de Poliție a reușit să se baricadeze în birou.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate