Reacție plină de furie a mamei lui Bogdan Gigină: Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o şosea plină de apă, într-o baltă de sânge

B1.ro | 07 Oct 2017, 10:47

Mama lui Bogdan Gigină a reacționat pe Facebook, după ce fostul vicepremier Gabriel Oprea a declarat vineri la DNA că nu este vinovat de moartea polițistului. 

Revoltată de afirmațiile lui Oprea, mama tânărului decedat în urmă cu aproape doi ani spune că nevinovat este fiul ei care a pierit pe o şosea plină de apă, într-o baltă de sânge, după 12 ore de program şi după ce cererea sa de a fi scos din dispozitiv fusese respinsă, informează Adevărul

Citește și: Mihai Fifor, întâlnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anunțat când va lua o decizie în urma scandalului din Poliție Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăZUCKERBERG plesnește de invidie. Un PREOT ortodox român a născocit o ALTERNATIVĂ PIOASĂ la păgânul FACEBOOK

"Sunt nevinovat, repetă domnnul Gabriel Oprea pentru a nu ştiu câta oară în decursul celor doi ani de când copilul meu nu mai calcă pământul. Nevinovat, domnule Oprea, este copilul meu care a murit pe o şosea plină de apă, într-o baltă de sânge, după 12 ore de program; după ce timp de ore v-a aşteptat în dispozitiv cu hainele ude pentru ca dumneavoastră să ajungeti în siguranţă acasă. 

Este ca şi cum aş fi urcat un orb pe motor şi i-aţi fi cerut să vă deschidă drumul. Casca nu era funcţională, era în ora 12 de program, solicitarea verbală a lui de a se retrage din dispozitiv nu a fost acceptată, iar de "coloană oficială" nu poate fi vorba. Aşa este, gropile nu au fost semnalizate...dar copilul meu se afla acolo la ORDIN nu era plecat la plimbare!", a scris Carmen Gigină pe Facebook. 

Gabriel Oprea a dat vineri o declarație la DNA în dosarul privind moartea polițistului. După ce a fost audiat de procurori, fostul ministru de Interne a spus că se consideră nevinovat

”Adevărul este că sunt nevinovat, eram în timpul serviciului. Din păcate, poliţistul a căzut în cele trei gropi, aflate la trei sute de metri de aici, care nu erau semnalizate corect şi nu au fost semaforizate”, a spus Oprea în fața jurnaliştilor. 

Citește și: Imagini REVOLTĂTOARE în România Secolului XXI: Un pacient a ajuns la spital cu căruța, ambulanța împotmolindu-se în noroi (FOTO)Proteste violente la combinatul ArcelorMittal: Angajații, nemulțumiți de negocierea contractului colectiv de muncă pe 2018 (VIDEO)Gabriela Firea, întrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe în Grădina Japoneză (FOTO)

În acest dosar, fostul vicepremier este cercetat pentru abuz în serviciu, privind folosirea nelegală a coloanei oficiale. 

Aflat la sediul DNA, avocatul familiei Gigină a spus că rudele polițistului s-au constituit parte civiă în dosar fără a preciza suma pe care aceştia o solicită drept daune. 

În seara de 20 octombrie 2015, în jurul orei 19.00, agentul de poliţie Bogdan-Cosmin Gigină, care făcea parte dintr-un dispozitiv de însoţire a ministrului Gabriel Oprea, a fost implicat într-un accident de circulaţie în urma căruia a decedat.
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate