RĂZBOI TOTAL pe banii publici! Alin Tișe, președintele CJ Cluj: "Nenorociții ordinari de la aeroport!" (FOTO)

B1.ro | 23 Oct 2017, 17:28

Războiul din administrația locală de la Cluj Napoca ajunge pe noi culmi! Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe (PNL), care de aproape o lună vrea schimbarea tuturor șefilor regiilor subordonate CJ Cluj, ajunge la paroxism cu declarațiile sale împotriva celor de la aeroportul local.

Astfel, într-o postare pe contul său de Facebook, Alin Tișe, amenință vehement conducerea „mafiotă” a Aeroportului din Cluj Napoca. Dincolo de intențiile administrative ori politice ale lui Tișe, mărul discordiei este propria cumnată angajată la aeroport, situație care l-a făcut pe prefectul Clujului că intervină și să-l acuze pe Tișe de conflict de interese.

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

Președintele Consiliului Județean este însă prea pornit pentru a fi obiectiv. Iată așadar noua etapă a războiului, ajuns la amenințări dure pe social-media:

"Nenorociții ordinari de la aeroport care au hărțuit-o și umilit-o în mod ilegal pe cumnata mea vor răspunde.

Aeroportul nu aparține acestor mafioți care continuă să fure banii publici de acolo. Pentru a vedea manipularea ordinară aveți mai jos salariile cumnatei mele ca ȘEF BIROU funcție avută doar din 05.09.2017 ( adica de ~ 5 luni)."

Tișe prezintă în acest context fluturașul de salariu al cumnatei care încasează doar 4743 lei net față de "mafia directorilor de la aeroport care câștigă net peste 23.000 lei".

Citește și: Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri: Ce legături ar exista între generalul Dumbravă și judecători sau procurorul care îl anchetează pe Dragnea (VIDEO)Amendamentul Cătăniciu sau cum mutilează comisia lui Iordache legile justițieiDouă persoane au murit călcate de tren în județul Constanța

Pe de altă parte, vineri, potrivit Monitorul de Cluj, cumnata și-a dat demisia.

Conflictul continuă nu numai pe culoarele administrative și politice locale, dar și în instanță.

Pe 16 octombrie, prefectul de Cluj, Aurel Cherecheș a decis să atace hotărârea 225/2017 și o alta, emisă ulterior, dar care se referă tot la aeroport, la Tribunalul Cluj, ca fiind nelegală. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate