PSD și-a dat jos omul pus chiar de ei în fruntea TVR: Noua șefă, o tipă cunoscută pentru scandalurile în care a fost implicată (VIDEO)

B1.ro | 27 Sep 2017, 12:00

UPDATE: Doina Gradea a fost numită drept noul director-general interimar al TVR după ce a fost audiată și votată în Parlament în decurs de mai puțin o oră.

Tot miercuri a fost votat noul președinte al Consiliului de Administrație al SRR. Funcția va fi ocupată de Georgică Severin, care în ultimele luni a ocupat interimar funcția.

Citește și: Gabriela Firea și Florian Bodog au inaugurat NOUL SPITAL de Ortopedie. Construcția noului spital a reprezentat o INVESTIȚIE de ... (VIDEO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutCUTREMUR în România, în această dimineață! VEZI magnitudinea și ZONELE unde s-a RESIMȚIT seismul

Doina Gradea s-a făcut remarcată în trecut mai mult prin scandalurile în care a fost implicată decât prin funcțiile deținute. Cele mai mediatizate scandaluri sunt cele cu prezentatoarea Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, și cu Florin Călinescu. (Detalii AICI)

UPDATE: Plenul reunit al celor două camere ale Parlamentului a respins prin vot raportul de activitate al SRTV pe anul 2016 și prin urma întregul Consiliu de Administrație a fost demis, în frunte cu directorul Irina Radu.

Raportul de activitate al SRTV pe 2016 a fost respins, miercuri, de plenul reunit, cu 203 voturilor „împotrivă” şi 74 de voturi „pentru”.

Comisiile de Cultură ale celor două Camere se vor reuni, după votul de respingere al Raportului, pentru a o audia pe Doina Gradea, propusă director interimar al TVR.

Citește și: Operațiunea pe repede înainte până de Crăciun: PSD nu ține cont de oamenii din stradă și se grăbește să mai aducă o serie de modificări în justiție (VIDEO)S-a aflat TOT! CINE este, de fapt, SOCRUL fostului principe NICOLAE! Tatăl Alinei Binder are o ISTORIE interesantă (FOTO)Pericol de explozie în Satu Mare. O sondă de gaz din Moftinu Mare a luat foc (VIDEO)

 

PSD recidivează în a își da afară oamenii pe care chiar ei i-au pus la conducere. După cazul Sorin Grindeanu care a fost dat afară prin moțiune de cenzură, acum parlamentarii social-democrați se pregătesc să respingă în plen raportul de activitatea al televiziunii publice și astfel să demită întreg consiliul de administrație cât și pe directorul interimar Irina Radu.

Pe surse politice, Irina Radu ar urma să fie înlocuită din fruntea TVR de Doina Gradea care ar prelua interimar această poziție. 

Social-democrații motivează înlocuirea Irinei Radu prin nemulțumiri privind activitatea acesteia în fruntea televiziunii publici și deciziile sale editoriale.

Ironia vine din faptul că în ziua dinainte de respingerea raportului în Comisiile de Cultură ale Parlamentului, Victor Ponta a fost invitat la o emisiune la TVR în care a lansat critici extrem de dure la adresa lui Liviu Dragnea.

PSD își dă jos omul pus chiar de ei în fruntea TVR: Cine ar putea fi noul șef de la televiziunea publică

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate