Protestul contra Guvernului PSD intră în ISTORIE. Muzeul din Cluj adună pancarte și poze cu cele mai importante momente ale acțiunii din stradă

B1.ro | 08 Feb 2017, 14:27

Protestul românilor din aceste zile împotriva Guvernului Grindeanu va intra în istorie.

Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei din Cluj-Napoca a lansat un apel către clujeni pentru a oferi instituției pancarte și fotografii de la proteste pentru a le include în Colecția de istorie contemporană a muzeului, potrivit Agerpres.

Citește și: Iordache îl salvează pe toți: 675 de politicieni ar scăpa de dosarele de incompatibilitate prin noua lege ANI (VIDEO)Ce a făcut acest polițist cu trandafirii aruncați spre sicriul Regelui. Merită respectul tuturorKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutGabriela Firea și Florian Bodog au inaugurat NOUL SPITAL de Ortopedie. Construcția noului spital a reprezentat o INVESTIȚIE de ... (VIDEO)

"Zilele acestea, in Romania se scrie istorie. MNIT doreste sa documenteze acest eveniment cu materiale reprezentative pentru protestele care au avut loc la Cluj. Facem apel la clujeni sa nu arunce pancartele cu mesajele scrise si, in momentul in care protestele inceteaza, sa le aduca la muzeu. De asemenea, cei care au fotografii pe suport digital si care au surprins momente cheie ale manifestatiilor sunt invitati sa le aduca. Toate aceste materiale urmeaza sa faca parte din Colectia de istorie contemporana a muzeului, pentru ca dorim sa ne asiguram ca acest moment important din istoria recenta a Romaniei va fi bine reprezentat in colectiile muzeului nostru", a mentionat Ioana Savu Gruita, purtător de cuvânt al MNIT.

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate