Polițistul-PEDOFIL, fiu de spiță BISERICEASCĂ! Iar fratele său GEAMĂN... E INCREDIBIL!

B1.ro | 11 Ian 2018, 17:16

Noi dezvăluiri în cazul polițistului-pedofil! Eugen Stan a șocat comunitatea din Măgurele, localitate în care acesta a locuit dintotdeauna.

El a locuit în orașul din Ilfov atât cu fosta soție cât și cu actuala. De asemenea, aici locuiește și familia sa.

Citește și: Caz terifiant la Iași. O fată a fost violată de un om al străziiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăPremierul Japoniei: Am mai fost la Bucureşti, dar şi la Neptun, acum 35 de ani. Am încă în memorie...

Agentul de la Rutieră are un frate geamăn care, potrivit EVZ, a lucrat și el în cadrul Ministerului de Interne, dar a fost dat afară din cauza unor abateri grave.

Tatăl acestuia, “Nea Stănică” este cunsocut de tot orașul. Conform sursei citate, tatăl pedofilului locuiește în apropierea casei în care a stat Valentin Ceaușescu și la doi pași de primărie și sediul Poliției Măgurele.

Nea Stănica a fost șofer  al directorului Institutului de Fizică Atomică Măgurele, dar și șofer la Primarie și chiar la grădinița din oraș, spune un vecin al acestuia.

Mai mult, tatăl polițistului-pedofil ar fi fost și dascăl la biserica din oraș.

Citește și: Incendiu DEVASTATOR! Un bărbat a murit şi două case au arsMărturisiri cutremurătoare ale bătrânului de 80 ani, VIOLAT de un recidivist. Agresorul devenise homosexual în pușcăriePetre Daea a rămas blocat în sediul PSD. ”Vă stă bine cu gratiile astea în față!” (VIDEO)

„E o rusine si pentru familia lui. Pai, oamenii astia sunt credinciosi, merg la biserica, iar domnul Stanica este un fel de dascal acolo, ca il vad mereu cand e vreo inmormantare sau parastas”, au mai spus vecinii.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate