Polițist clujean, acuzat că a făcut sex pe bani cu o minoră. Procurorii au închis dosarul

B1.ro | 12 Ian 2018, 19:00

Uriașul scandal în care este implicată Poliția Română în acest zile scoate la iveală și alte cazuri în care agenți au fost acuzați de hărțuire sexuală. 

În 2014, o tânără din Valea Drăganului susținea că a întreținut relații sexuale cu șeful de post din comuna Poieni. 

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

Potrivit ziarulclujean.ro, fata, care avea 16 ani la acea vreme, a spus că polițistul Florinel Mateș a sedus-o pentru a face sex cu ea, ar fi plătit-o pentru servicii și ar fi protejat-o, intervenind când ea avea probleme. Partidele de amor, potrivit minorei, aveau loc în casa polițistului, când nevasta acestuia se afla la serviciu.

Minora a renunțat la școală de rușine și din cauza zvonurilor că ea ar fi luat sifilis.

”Am început să ne cunoaștem înainte de a începe anul școlar și după aceea am avut relații sexuale. Am avut întâlniri la Huedin, la el acasă. Eu știam că nu se înțelege cu soția.

Mi-a spus că mă va ajuta cum poate, dacă voi avea nevoie de ceva. M-a și ajutat. Când am avut nevoie de bani mi-a dat. Dacă am avut probleme cu cineva, i-am spus și intervenea.

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Nu mă mai duc la școală pentru că s-a aflat ce s-a întâmplat între mine și polițiști. Nu am mai vrut să mă duc. S-a zvonit și că am avut sifilis. Îmi doresc să mă pot duce la școală și să nu mă mai caute poliția”, a precizat minora, în mai 2014, potrivit ziarulclujean.ro.

Relația dintre polițist și minoră a fost denunțată de un alt agent, dar Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj a decis că dosarul nu are suficiente probe și l-au închis la un an de la deschidere. 

Mama fetei a fost informată de către anchetatori asupra celor întâmplate. Într-un final, tânăra a renunțat la acuzațiile pe care i le aducea polițistului.

Agentul Mateș este în prezent ofițer de serviciu la Poliția Orașului Huedin. El controlează camera de armament când este de serviciu, spun surse din interior, și totodată controlează persoanele care intră în Secția 8 Poliție Rurală Huedin, mai informează ziarulclujean.ro.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate