Peste 150 de companii, la Târgul Tehnic Internațional București (FOTO)

B1.ro | 10 Oct 2017, 17:44

Centrul Expoziţional ROMEXPO găzduieşte între 11 și 14 octombrie cea mai mare manifestare cu profil tehnic, organizată anual în România, TIB - Târgul Tehnic Internațional București.

Evenimentul, conceput şi organizat de ROMEXPO împreună cu Camerele de Industrie şi Comerţ din România, va reuni la cea de-a 43-a ediţie, peste 150 de companii din 15 țări, cunoscute pe plan național și internațional, în ceea ce privește producția și distribuția de soluții tehnice și tehnologice din domeniile: robotică, inginerie mecanică, electrică și auto, electronică și comunicații, IT. Țările prezente la TIB 2017 sunt: Belgia, Bulgaria, China, Franța, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda, Polonia, România, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria.

Citește și: Senatul A DECIS: Copiii nu vor mai fi primiți la grădiniță și școală fără vaccinurile obligatoriiDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAlarmă cu bombă de tot RÂSUL: Suspectul SCUTURĂ geanta sub ochii geniștilor! (VIDEO, FOTO)Gabriela Firea anunță un posibil referendum pentru o taxă de mediu în București: "Au venit toate rablele în Capitală, nu putem continua așa”

Vizitatorii vor avea parte de o serie de prezentări şi demonstraţii de maşini şi echipamente care asigură o mai mare flexibilitate şi creştere rapidă a productivităţii, în domeniul industrial şi în cele conexe acestuia. Astfel, pe parcursul celor patru zile de târg, se vor expune modele noi şi performante de maşini cu comandă numerică computerizată: strunguri, freze, maşini de găurit, etc.

Din expoziţie nu vor lipsi soluţiile inovative din domeniul tehnologiei senzorilor, fiind prezente companii cu tradiţie pe acest segment. Cei interesaţi de echipamentele de debitare cu jet de apă şi pulbere abrazivă vor avea ocazia să afle noutăţile în domeniu de la furnizori autohtoni renumiţi pentru paleta largă de tehnologie oferită pieţei de profil.

Citește și: A încurcat borcanele! O bătrânică a băut diluant în loc de agheasmă și a ajuns la urgențe”Soluția magică” a Guvernului scoate oamenii în stradă în București și 29 de județe Dragnea îi răspunde lui Codin Maticiuc, pe Facebook: „ Vom modifica această lege proastă” (FOTO)

Ariile de interes şi atracţie ale TIB 2017 vor fi, ca în fiecare an, zonele de robotică şi mașini industriale, unde poate fi urmărit întregul proces de realizare a diferitelor piese, dar şi zona de design industrial.

Noutăţile TIB 2017 care vin să simplifice procese tehnologice şi să scurteze timpi de lucru sunt legate de:

 • Inginerie mecanică și electrică
 • Mașini pentru prelucrarea metalelor
 • Roboți industriali
 • Echipamente și standuri de testare și încercări mecanice
 • Sisteme de curațare industrială
 • Echipamente de vidare
 • Tehnologii pentru tratamentul suprafețelor
 • Angrenaje și transmisii mecanice
 • Electronică
 • Calculatoare industriale
 • Automate programabile
 • Echipamente și mașini pentru sudură și metalurgie
 • Echipamente, tehnologii și materii prime pentru producerea și prelucrarea maselor plastice
 • Inginerie auto
 • Transport și depozitare

Program de vizitare TIB:
11-13 octombrie 2017 (miercuri-vineri): 10.00-18.00
14 octombrie 2017 (sâmbătă): 10.00-16.00

Citește și: RĂZBOI TOTAL pe banii publici! Alin Tișe, președintele CJ Cluj: "Nenorociții ordinari de la aeroport!" (FOTO)Interviu de angajare la Lukoil: ”M-au pus să merg pe jos cinci kilometri”. Ce spune companiaRomânii care nu lucrează, în atenţia autorităţilor. Vor fi căutaţi şi acasă

Bilet intrare: Adulți/studenți:10 lei/zi

Intrare gratuită: copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate

Mai multe informații despre eveniment se pot găsi pe:

 • Facebook/TIB - Târgul Tehnic Internațional București

Citește și: Ministrul Justiției, speriat de pușcăriașii eliberați AMENZI URIAŞE pentru uscatul rufelor la vedere şi pentru bătutul covoarelor! Cât costă AMENDAAngajații Dacia, protest de amploare împotriva Guvernului. ”Calculele făcute de noi sunt de speriat!” (VIDEO)

Concomitent cu TIB, în Centrul Expoziţional Romexpo se vor defăşura alte trei evenimente importante pentru publicul de specialitate:

 • ExpoEnergiE (www.eee-expo.ro)  - Târg internațional de energie regenerabilă, energie convențională, echipamente și tehnologii pentru industria de petrol și gaze;
 • Inventika (www.expoinventika.ro) - Salon de invenții și inovații

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
Citește și...
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate