ORALU', VIRALU' ȘI PENALU': Poliția din Bihor anchetează o partidă INEDITĂ de sex (VIDEO, FOTO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 12:33

În noaptea de joi spre vineri, la o oră când în centrul orașului Oradea nu prea era decât statuia lui Mihai Viteazu, doi tineri s-au gândit că e cadrul potrivit pentru o partidă de sex oral. Imortalizată de camera video, isprava a ajuns dis de dimineață pe internet, că deh, cine nu e pe social media nu există și nici nu a comis ceva de pomină. Doar că, mai nou, și poliția e pe Facebook și se sesizează cât ai zice viral.

Filmarea, postată pe Facebook şi preluată de site-ul Bihon.ro, arată un tânăr beat care s-a urcat pe soclul statuii, şi-a dat pantalonii jos şi a aşteptat ca o tânără să "presteze", cerându-i, pe ton impunător, să continue.

Citește și: "Este totul sfruntat şi jenant". Ana Blandiana, despre cei care acum îl laudă pe Rege deși tot ei l-au dat afară din țară: "Și-a cerut cineva scuze pentru ceea ce a făcut?"Care au fost ultimele cuvinte ale Alinei Ciucu, fata omorâtă la metrou: 'Am auzit-o cum spunea…'Umilința la care a fost supus Regele Mihai chiar astăzi. Este ireal ce s-a întâmplat"Moartea vine cu metroul!". Scurt istoric al evenimentelor tragice din subteranul Bucureștiului

Individul, care pare beat şi vorbeşte rudimentar, are în mână un pahar de bere şi nu e de fel inhibat că se dă în spectacol într-un loc public, deşi i se atrage atenţia că "te vede lumea".

Scena a fost filmată cu telefonul mobil de alţi tineri, care s-au distrat copios inclusiv pe tema umilirii fetei, care, deşi înjurată, şi-a continuat treaba, scrie Bihon.

"După aproximativ un minut în care s-au adresat mai multe înjurături şi vorbe obscene, tânăra s-a oprit, de frică "să nu cheme garda" unul dintre cei care treceau prin Piaţa Unirii", scrie sursa citată.

Între timp, filmarea a dispărut de pe Facebook, însă Poliţia s-a autosesizat şi a început o anchetă, reușind deja să identifice tinerii implicați în ineditul act sexual, iar acum fiind în căutarea celui care a făcut filmarea și a răspîndit-o în spațiul public.

Citește și: "Doi POLITRUCI au luat manualele și AU RUPT poza Regelui Mihai!" (FOTO)EMOȚIONANT! Lacrimile bătrânei în PORT POPULAR, la catafalcul Regelui Mihai (FOTO)Judecătorii și procurorii vor ieși în stradă să protesteze împotriva modificărilor la codurile penale

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Bihor, protagoniștii filmulețului au fost identificați în cursul dimineții de vineri. „Este vorba despre un bărbat de 30 de ani din Oradea și o femeie de 28 de ani din Marghita”, a precizat Alina Dinu.

Conform Codului Penal, "actorii" riscă acum închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau amendă.

VEZI AICI FILMAREA CEA DE POMINĂ!

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate