Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane (FOTO)

B1.ro | 21 Iul 2016, 19:36

Actriță Oana Pellea a postat un mesaj pe contul personal de Facebook în care spune că jocul Pokemon Go este o manipulare la scară mondială. 

"Pokemon. Ce fuga inspaimantatoare de realitate. Ce schimbare de atentie... ce manipulare... cata energie consumata intr un joc virtual... cat timp risipit. Cate ar putea rezolva Omenirea intre timp... in loc sa si investeasca capacitatea de imaginatie si energia intr un joc stupid. Mi se pare un experiment la scara mondiala.

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

 Un experiment ce testeaza capacitatea de manipulare a rasei umane. Suntem ocupati cu prinderea de monstri virtuali si... intre timp... monstrii cat se poate de reali ne hotarasc soarta si viitorul, la masa negocierilor politice internationale...", a scris actrița Oana Pellea, pe Facebook. 

Oana Pellea: Pokemon Go, experiment de manipulare a rasei umane

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate