O secretară de la Universitatea "Cuza" din Iași amenință că se aruncă în gol (FOTO,VIDEO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 10:49

O femeie de 49 de ani s-a urcat vineri dimineață pe clădirea corpului B al Universității "Alexandru Ioan Cuza", acolo unde este sediul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor (FEAA), și amenință că se aruncă în gol.

O secretară de la Universitatea "Cuza" din Iași amenință că se aruncă în gol

Citește și: IMAGINEA ZILEI! Cum așteaptă pasagerii metroul! Impact psihologic puternic asupra bucureștenilor! (FOTO)'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasă”Un stat mort în care nu mai contează simbolurile”. Cum ȘI-A BĂTUT JOC statul român de ULTIMUL DRUM al ultimului șef de stat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial (VIDEO)

Pompierii și polițiștii chemați la fața locului încearcă să o determine pe femeie să nu facă gestul sinucigaș.

Din primele informații neconfirmate momentan, aceasta ar fi secretara uneia dintre facultăți, potrivit Ziarul de Iași.

Citește și: Mașină de poliție răsturnată peste un taxi, pe o stradă din Capitală (FOTO)ABSURD ȘI SCANDALOS! În ziua înmormântării, Regele Mihai este CITAT la tribunal de un pedofil (VIDEO)Principesa Margareta, BOLNAVĂ?! S-a întâmplat chiar în timpul FUNERALIILOR Regelui Mihai. Nimeni nu a băgat de SEAMĂ atunci

Conducerea Universității "Alexandru Ioan Cuza" a confirmat că femeia care vrea să sară în gol este angajată pe post de secretară la una dintre facultățile de la etajul al treilea din corpul B.

Conducerea Universității nu intenționează să facă publice nici numele femeii, nici facultatea a care este angajată, dar știm că la etajul al treilea se află se află sediul facultăților de Geografie și de Economie și Administrarea Afacerilor.

Salvatorii și reprezentanții Universității negociază acum cu femeia.

Femeia s-ar fi certat cu niște colege. Se pare că ea ar mai fi avut probleme în trecut, fiind internată la Socola. Femeia, care este necăsătorită, nu acceptă să discute cu nimeni.

Conducerea Universității "Alexandru Ioan Cuza" a confirmat că femeia care vrea să sară în gol este angajată pe post de secretară la una dintre facultățile de la etajul al treilea din corpul B. Se pare că femeia este secretară la Facultatea de Biologie.

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate