"O făcătură". Tudose, atac dur la Marius Pieleanu: Numai dacă mâncam copii cruzi cădeam aşa mult în sondaje

B1.ro | 09 Oct 2017, 22:14

Un sondaj făcut de institutul Avangarde, condus de sociologul Marius Pieleanu, a provocat un adevărat război la vârful coaliției de guvernare. Acesta arăta că imaginea Executivului este dezastruoasă, în vreme ce PSD rămâne cu o cotă ridicată de încredere. 

În urma apariției acestuia, premierul a amenințat că va demisiona, iar luni seară, într-o emisiune televizată, a numit sondajul drept "o făcătură" și a lansat un atac dur la adresa celor care l-au întocmit.

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

"Dacă nu ai mâncat nişte copii cruzi dimineaţa nu ai cum să cazi aşa mult în sondaje (nr. referitor la sondajul care îl dădea la doar 27% încredere). Ori am eu nişte probleme şi trebuie să plec acasă, ori sunt nişte probleme în guvern. Săptămana asta voi lua nişte decizii dure.  Voi face o remaniere", a afirmat Tudose la Antena 3.

De asemenea, în această emisiune Mihai Tudose a confirmat că se află în relații nu foarte bune cu Liviu Dragnea (Detalii AICI), și că va face o remaniere în interiorul guvernului pentru a elimina pe cei cu probleme penale și cei care creează problemele de imagine (Detalii AICI).
 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate