NOI IMAGINI ȘOCANTE cu polițistul pedofil! A mai fost FILMAT în timp ce agresa 3 FETIŢE. Detalii HALUCINANTE (VIDEO)

B1.ro | 11 Ian 2018, 14:16

Au apărut noi imagini de la un atac al poliţistului-pedofil. În 2015, Eugen Stan a fost filmat în timp ce agresa 3 fetiţe într-o scară de bloc. Bărbatul le-a pândit preţ de câteva minute, iar în momentul în care acestea au intrat în scară, individul s-a dus glonţ după ele. 

Şocant este şi că individul purta uniforma în momentul atacului. Deşi imaginile sunt extrem de clare, bărbatul nu a păţit nimic nici în acel caz. 

Citește și: Caz terifiant la Iași. O fată a fost violată de un om al străziiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăPremierul Japoniei: Am mai fost la Bucureşti, dar şi la Neptun, acum 35 de ani. Am încă în memorie...

Acum, după capturarea acestuia de luni, pentru că a agresat doi minori într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei, numeroase fapte de pedofilie din trecut, care erau trecute cu autor necunoscut, încep să se dovedească că îi aparţin lui Eugen Stan. De altfel, acesta a şi recunoscut o parte din el şi rămâne suspect în alte cazuri.

Imagini şocante: Poliţistul pedofil a mai fost filmat în 2015 în timp ce agresa 3 fetiţe


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate