NAȘUL TV, PRELUAT în forță: Bodyguardul lui Dragnea a blocat intrarea lui Radu Moraru în televiziune

B1.ro | 13 Oct 2017, 13:31

Se precipită spiritele la Nașul TV după ce Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la televiziunea pe care a înființat-o.

Președintele Consilului de Administrație, Paul Alexandru Moraru, a angajat inclusiv o firmă de pază pentru a-l împiedica pe fostul șef să mai intre în sediu.

Citește și: Se schimbă vremea! DE DUMINICĂ VINE IARNA (VIDEO, FOTO)'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăIMAGINEA ZILEI! Cum așteaptă pasagerii metroul! Impact psihologic puternic asupra bucureștenilor! (FOTO)

Surpriza este însă alta: Directorul firmei de pază este omul care l-a aparat în incinta ICCJ pe Liviu DRAGNEA de jurnalistii insistenți, scrie pe Facebook jurnalista Ondine Gherguț.

Orice naș își are nașul! Radu Moraru a fost destituit din toate funcțiile deținute la Nașul TV, dar și la firma Nașul, Prietenii de Pretutindeni și Asociații SA deținătoare a licenței tv. (Detalii AICI)

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate