Mortul e de vină! Gabriel Oprea, audiat la DNA în dosarul morții polițistului Gigină: Adevărul e că sunt nevinovat!

B1.ro | 06 Oct 2017, 19:44

UPDATE: Se pare că Oprea a fost chemat în dosarul care anchetează moartea polițistului Bogdan Gigină. Acest dosar împlinește aproape doi ani la DNA, iar procurorii încă nu au trimis dosarul către judecători.

Tot la DNA a fost văzut intrând și avocatul familiei Gigină.

Citește și: Mihai Fifor, întâlnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anunțat când va lua o decizie în urma scandalului din Poliție Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăZUCKERBERG plesnește de invidie. Un PREOT ortodox român a născocit o ALTERNATIVĂ PIOASĂ la păgânul FACEBOOK

”Am dat o declarație despre tragicul accident când a murit polițistul Gigină. Am spus adevărul. Adevărul e că sunt nevinovat, eram în timpul serviciului. Polițistul a căzut în cele 3 gropi care nu erau semnalizate corect, nu erau semaforizate. E prima oară când am dat declarații. Am făcut o declarație”, a spus Gabriel Oprea.

La DNA a fost prezent și avocatul familiei Gigină, Daniel Ionașcu.

"Domnia sa a dat o declarație așa cum a crezut de cuviință, potrivit legii, că a perceput evenimentul. Tot ceea ce trebuie făcut în acest dosar s-a făcut. Dosarul încă se află în faza de cercetare penală. Foarte multe argumente din dosar și foarte multe lucruri care se instrumentează nu pot să vi le spun", le-a transmis avocatul Daniel Ionașcu jurnaliștilor.

Întrebat ce i-a transmis familia lui Gigină, la împlinirea a aproape doi ani de la tragedie, Ionașcu a răspuns: "Au fost extrem de tulburați, extrem de neliniștiți, mergând până acolo de a face cereri de urgentare și plângeri, sigur în contextul acestor tulburări. Nu plângerile, nu contestațiile, nu altceva rezolvă situația și cauza acum, ci răbdarea, pentru că este un dosar complex. Domnul Oprea are o calitate specială, motiv pentru care, în mod evident, iată, la doi ani de zile, suntem în fața unui act procedural pe care l-am dorit și putem spune că este o reușită în dosar".

Citește și: Imagini REVOLTĂTOARE în România Secolului XXI: Un pacient a ajuns la spital cu căruța, ambulanța împotmolindu-se în noroi (FOTO)Proteste violente la combinatul ArcelorMittal: Angajații, nemulțumiți de negocierea contractului colectiv de muncă pe 2018 (VIDEO)Gabriela Firea, întrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe în Grădina Japoneză (FOTO)

Avocatul a precizat că familia Gigină s-a constituit parte civilă în dosar, însă nu poate spune suma pe care familia o cere drept despăgubire.

 

Gabriel Oprea a ajuns la sediul DNA pentru a fi audiat de procurori. Pentru moment nu se cunoaște dosarul în care a fost chemat și nici în ce calitate, notează stiripesurse.ro.

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate