MOMENT PARANORMAL în Catedrala Curtea de Argeș, la înmormântarea Regelui MIHAI: LUMÂNAREA ținută de Margareta LEVITEAZĂ!! Cum a fost posibil (VIDEO, FOTO)

B1.ro | 16 Dec 2017, 19:56

În timpul slujbei finale de la Catedrala Curtea de Argeș, transmisă în direct de toate televiziunile, a existat un moment care i-a lăsat perplecși pe toți telespectatorii care au fost pe fază.

Custodele coroanei, Margareta, care avea mâna stângă în buzunar, iar în dreapta lumânarea, și-a făcut cruce, conform ritualului din biserică. Cruce cu mâna dreaptă, numai că deși și-a luat mâna de pe lumânare, aceasta a rămas plutind în aer!!!

Citește și: Mihai Fifor, întâlnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anunțat când va lua o decizie în urma scandalului din Poliție Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăZUCKERBERG plesnește de invidie. Un PREOT ortodox român a născocit o ALTERNATIVĂ PIOASĂ la păgânul FACEBOOK

Cea mai normală explicație a acestui episod este iluzia optică creată de faptul că Principesa Margareta ar purta o mănușă neagră pe mâna stângă, iar din acest unghi de filmare mâna nu se distinge față de palton.

Iată incredibilul moment filmat!

LUMÂNAREA ținută de Margareta LEVITEAZĂ!! Cum a fost posibil

Citește și: Imagini REVOLTĂTOARE în România Secolului XXI: Un pacient a ajuns la spital cu căruța, ambulanța împotmolindu-se în noroi (FOTO)Proteste violente la combinatul ArcelorMittal: Angajații, nemulțumiți de negocierea contractului colectiv de muncă pe 2018 (VIDEO)Gabriela Firea, întrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe în Grădina Japoneză (FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate