Mircea Badea: Dacă domnul Godină pică la Academia de Poliție, eu dau o șampanie scumpă!

B1.ro | 09 Aug 2017, 15:30

Mircea Badea a susținut că dacă polițiștul-scriitor Marian Godină nu va intra la Academia de Poliție, va da o șampanie foarte scumpă, notează dcnews.ro.

”Am văzut o tentație la domnul Ciuvică de a-l minimaliza pe domnul Godină. Eu nu l-aș minimaliza. Domnul Godină este o personalitate a societății românești. Știți câți oameni îl urmăresc pe Facebook? 445.000. Este un autor de cărți.

Citește și: Caz terifiant la Iași. O fată a fost violată de un om al străziiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăPremierul Japoniei: Am mai fost la Bucureşti, dar şi la Neptun, acum 35 de ani. Am încă în memorie...

Fostul premier, Dacian Cioloș, se ducea nu doar la lansarea lui de carte, dar îl și cita. Domnul Godină este un cronicar activ al lucrurilor care se întâmplă în societate. Reacționează la afirmațiile Ministrului de Interne, cu privire la tema CEDO cu pușcăriile și cu tema grațierii, are opinii, le manifestă. Nu aș trece așa ușor peste el. E important, domnule Ciuvică. Dacă domnul Godină pică la Academia de Poliție, eu dau o șampanie scumpă", a zis Mircea Badea.

Marian Godină a susținut că a obținut 7.50 la proba scrisă a examenului de admitere la Academia de Poliție și nu crede că are șanse să intre, deci va pica pentru a cincea oară. El l-a acuzat pe cel care a conceput subiectele că ”și-a bătut joc de munca multor tineri, care au consumat timp, energie și bani”. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate