Demisia ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu, a fost acceptată de premierul Mihai Tudose

B1.ro | 05 Sep 2017, 16:37

UPDATE: Demisia lui Adrian Țuțuianu a fost acceptată de premierul Mihai Tudose, informează B1 TV. Demisia urmează să ajungă la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis urmând să ia act de aceasta. 

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a anunțat marți după-amiază că și-a depus DEMISIA pe biroul premierului. Gestul lui Țuțuianu vine după ce acesta a avut o întâlnire cu premierul Mihai Tudose în urma unui comunicat al MApN care anunța că nu mai are bani de salarii. (Detalii AICI)

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

”Toate drepturile vor fi plătite în septembrie. Nu sunt probleme financiare. Sunt probleme strict tehnice. Cei din minister au solicitat un comportament fiscal funcţionăresc. I-am spus premierului de ce s-a ajuns aici. Eu am recunoscut în fața premierului că am greșit în comunicarea cu domnia sa pentru că nu l-am informat în timp util pe această situație. I-am spus că dacă asta e soluția care repară lucrurile, eu mi-o asum. Mi-a spus că această analiză o va face domnia sa. 

A participat și ministrul de Finanțe la întâlnirea cu premierul. 

Nu am cunosct exact conținutul comunicatului, regret că nu am fost atent. Aceasta informație a generat foarte multe discuții inclusiv cu parteneri și e adevărat că am greșit eu.

Sunt și greșeli în interiorul ministerului, dar trebuie să mi le asum eu”, a declarat Țuțuianu pentru Antena 3. 

Citește și: Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri: Ce legături ar exista între generalul Dumbravă și judecători sau procurorul care îl anchetează pe Dragnea (VIDEO)Amendamentul Cătăniciu sau cum mutilează comisia lui Iordache legile justițieiDouă persoane au murit călcate de tren în județul Constanța

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate