Demisia ministrului Apărării, Adrian Țuțuianu, a fost acceptată de premierul Mihai Tudose

B1.ro | 05 Sep 2017, 16:37

UPDATE: Demisia lui Adrian Țuțuianu a fost acceptată de premierul Mihai Tudose, informează B1 TV. Demisia urmează să ajungă la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis urmând să ia act de aceasta. 

Ministrul Apărării, Adrian Țuțuianu, a anunțat marți după-amiază că și-a depus DEMISIA pe biroul premierului. Gestul lui Țuțuianu vine după ce acesta a avut o întâlnire cu premierul Mihai Tudose în urma unui comunicat al MApN care anunța că nu mai are bani de salarii. (Detalii AICI)

Citește și: Difuzorii de presă protestează împotriva dărâmării chioșcurilor în Sectorul 4: UGIR cere autorităților respectarea drepturilor comercianților (FOTO)Dai muzică prea tare noaptea, riști 5 ani de închisoare: Se modifică legea ordinii publice (VIDEO)Peisaje de POVESTE! Iarnă pe Transfăgărăşan: Drumarii au ieşit la deszăpezire (FOTO)

”Toate drepturile vor fi plătite în septembrie. Nu sunt probleme financiare. Sunt probleme strict tehnice. Cei din minister au solicitat un comportament fiscal funcţionăresc. I-am spus premierului de ce s-a ajuns aici. Eu am recunoscut în fața premierului că am greșit în comunicarea cu domnia sa pentru că nu l-am informat în timp util pe această situație. I-am spus că dacă asta e soluția care repară lucrurile, eu mi-o asum. Mi-a spus că această analiză o va face domnia sa. 

A participat și ministrul de Finanțe la întâlnirea cu premierul. 

Nu am cunosct exact conținutul comunicatului, regret că nu am fost atent. Aceasta informație a generat foarte multe discuții inclusiv cu parteneri și e adevărat că am greșit eu.

Citește și: România s-a cutremurat din nou: Două CUTREMURE la câteva ore distanţăCUTREMUR neobișnuit cu epicentru lângă București! Primarul Timişoarei: În loc de fiecare arbore distrus de furtună, vom planta 3 alţii!

Sunt și greșeli în interiorul ministerului, dar trebuie să mi le asum eu”, a declarat Țuțuianu pentru Antena 3. 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate