Mihai Viteazul domnea la 1342? Chiulul aleșilor locali de la orele de istorie naște perle memorabile (FOTO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 13:41

Savanții istorici de la Primăria din Florești Cluj au gafat într-un mod memorabil. Preluând necritic informațiile despre Biserica romano-catolică din localitate, autoritățile locale anunță ritos restaurarea cu fonduri europene a acestui locaș de cult, un important monument istoric, datând din 1342 de pe vremea lui ... Mihai Viteazul. Probabil Mihai Bravu al nostru o fi fost niscaiva neam de vampir din ăia nemuritorii... 

Citește și: Cum are grijă statul de oamenii bolnavi: O femeie cu handicap a primit poprire pe conturi pentru 19 lei datorați la ANAF (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiBugetul primăriei făcut praf pentru niște coșuri de gunoi (VIDEO)#metoo - Gigi Becali dă de pământ cu bărbații acuzații de abuz sexual. Patronul FCSB mai revoltat ca niciodată

Constatăm cu stupoare și sincere regrete că aleșii locali au lipsit de la orele de istorie a României.

Este regretabil că anunțurile oficiale nu sunt revăzute cu atenție și seriozitate, ajungându-se la asemenea monstruozități și elucubrații ridicole.

Așteptăm renovarea unui castru dacic de pe vremea lui Ștefan cel Mare, sau ceva informații despre monumentul de la Adamclisi construit de regele Carol al II-lea.

Citește și: Două tramvaie S-AU CIOCNIT! Accident grav în Capitală (FOTO)Incident aviatic în Alba: Un avion de mici dimensiuni, aterizare forțată pe câmp (VIDEO)Ultimele aplauze pentru regretata Olga Tudorache! Doamna teatrului românesc a fost înmormântată (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate