Mihai Viteazul domnea la 1342? Chiulul aleșilor locali de la orele de istorie naște perle memorabile (FOTO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 13:41

Savanții istorici de la Primăria din Florești Cluj au gafat într-un mod memorabil. Preluând necritic informațiile despre Biserica romano-catolică din localitate, autoritățile locale anunță ritos restaurarea cu fonduri europene a acestui locaș de cult, un important monument istoric, datând din 1342 de pe vremea lui ... Mihai Viteazul. Probabil Mihai Bravu al nostru o fi fost niscaiva neam de vampir din ăia nemuritorii... 

Citește și: IMAGINEA ZILEI! Cum așteaptă pasagerii metroul! Impact psihologic puternic asupra bucureștenilor! (FOTO)'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasă”Un stat mort în care nu mai contează simbolurile”. Cum ȘI-A BĂTUT JOC statul român de ULTIMUL DRUM al ultimului șef de stat din timpul celui de-al Doilea Război Mondial (VIDEO)

Constatăm cu stupoare și sincere regrete că aleșii locali au lipsit de la orele de istorie a României.

Este regretabil că anunțurile oficiale nu sunt revăzute cu atenție și seriozitate, ajungându-se la asemenea monstruozități și elucubrații ridicole.

Așteptăm renovarea unui castru dacic de pe vremea lui Ștefan cel Mare, sau ceva informații despre monumentul de la Adamclisi construit de regele Carol al II-lea.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate