Mihai Lucan a găsit o cameră audio-video plantată în mașina soției, deși aceasta nu este vizată în niciun dosar (FOTO)

B1.ro | 11 Ian 2018, 18:22

Medicul Mihai Lucan și soția sa, Maria Lucan, și-au dat seama că sunt urmăriți audio-video. Și asta pentru că, în timp ce se deplasau cu mașina ei, un Volkswagen Passat, o placuță de plastic din plafonieră a căzut peste schimbătorul de viteze, iar de sub ea s-a desprins o cameră video minusculă, legată cu un fir electric de sursa de alimentare a plafonierei. 

Cei doi se pare că au fost urmăriți astfel, deși Maria Lucan nu face obiectul niciunei investigații penale, precizează luju.ro.

Citește și: Caz terifiant la Iași. O fată a fost violată de un om al străziiAndra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăPremierul Japoniei: Am mai fost la Bucureşti, dar şi la Neptun, acum 35 de ani. Am încă în memorie...

Se pare că filajul chirurgului se făcea în timp real dintr-o mașina aflată în apropiere, deoarece anchetatorii DIICOT s-au panicat când au văzut pe monitorul de recepție că dispozitivul a fost montat greșit și s-a desprins. 

La scurt timp după, la mașina soților Lucan au venit niște agenți care s-au prezentat a fi de la DIICOT. Ei au prezentat niște hârtii apoi și-au luat camera din plafonieră. 

Foto: luju.ro

Citește și: Incendiu DEVASTATOR! Un bărbat a murit şi două case au arsMărturisiri cutremurătoare ale bătrânului de 80 ani, VIOLAT de un recidivist. Agresorul devenise homosexual în pușcăriePetre Daea a rămas blocat în sediul PSD. ”Vă stă bine cu gratiile astea în față!” (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate