Microbuz cu pelerini care mergeau la Sfânta Parascheva, implicat într-un accident grav

B1 TV | 13 Oct 2017, 12:38

Accident pe Drumul European E 85, între Bucureşti şi Focşani. Un microbuz a intrat în coliziune cu un autoturism, după ce şoferul maşinii a efectuat o manevră neregulamentară. În urma impactului, acesta a avut nevoie de un echipaj de descarcerare să îl scoată din propriul autoturism. El a fost transportat la spital pentru a primi îngrijiri medicale, informează B1 TV. Potrivit autorităţilor, bărbatul ar fi încercat să întoarcă pe linie continuă şi a fost acroşat de un microbuz cu pasageri. 

Accidentul a avut loc în zona localităţii Urecheşti, judeţul Vrancea, pe drumul care leagă Bucureşti de Focşani. Potrivit Centrului Infotrafic, şoferul unui autoturism a încercat să întoarcă pe linie continuă fără să se asigure, fiind acroșat de un microbuz, care circula regulamentar.

Citește și: Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

În autoturism se aflau două persoane. În urma impactului, şoferul a rămas blocat între fiare, fiind nevoie de intervenţia unui echipaj de descarcerare. Acesta a fost transportat apoi la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

Din fericire, toţi cei 15 pasageri ai microbuzului au scăpat nevătămaţi. După ce şi-au revenit din şoc, aceştia au povestit spaima pe care au tras-o când au văzut că maşina lor se înclină în şanţ. Pasagerii din microbuz se îndreptau spre Iași pentru a participa la pelerinajul de Sfânta Parascheva.

La fața locului au ajuns pompierii ISU cu o autospecială de descarcerare și o autospecială de stingere incendii cu apă și spumă, și o ambulanță de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Vrancea. Timp de o oră, traficul s-a desfăşurat pe un singur fir, până la defluidizarea completă a traficului.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate