"Mi-e dor să privesc în ochii unei fete fără să mă gândesc la Ghiță, Ponta". Noi stenograme incredibile cu fostul procuror DNA Mircea Negulescu (VIDEO)

B1.ro | 03 Mai 2017, 14:21

Sebastian Ghiţă şi Victor Ponta în ocupau toate gândurile procurorul Negulescu. Asta reiese din stenograma unei presupuse conversaţii pe Facebook, în care Mircea Negulescu mărturisea că nu mai are nici viaţă de familie şi nici linişte.

Mircea Negulescu: Mi-e dor să privesc în ochii unei fete fără să mă gândesc la Ghiță, Ponta etc
Vlad Constantin: Să vă ajute Dumnezeu
Mircea Negulescu: Vreau să fiu un om simplu. Să mă bucur de soare, de noapte. Fac și eu ce pot. Cert este că sunt muritor.
Vlad Constantin: Așa este. Faceți destul
Mircea Negulescu: Nu, nu fac destul. Dar nu mai am viață de familie. Nu mai am liniște. Mi-e dor să stau pe malul unui râu.

Citește și: Mihai Fifor, întâlnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anunțat când va lua o decizie în urma scandalului din Poliție Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăZUCKERBERG plesnește de invidie. Un PREOT ortodox român a născocit o ALTERNATIVĂ PIOASĂ la păgânul FACEBOOK

Asta i-ar fi spus Mircea  Negulescu lui Vlad Constantin, zis „Șomerul", afaceristul cu probleme penale care l-a înfundat. Discuţia dezvăluie "suferințele", dar şi temerile procurorului DNA

Vlad Constantin: Cică pe dumnevoastră nu vă pedepsește. Că vă faceți jobul.
Mircea Negulescu: De ce?
Vlad Constantin: Dar eu ce dracu' caut nu știu
Mircea Negulescu: Eu o sug primul
Vlad Constantin: De ce?
Mircea Negulescu: Că mă iubește multă lume
Vlad Constantin: Și acolo are Ghiță relații?
Mircea Negulescu: Sigur
Vlad Constantin: Și la Scaraoțchi. Îi zicem lui Scaraoțchi că facem focul cu schimbul la cazan. Și îl stingem să nu ne ardă smoala. Noi, ăștia de pe stradă, murim cu dreptatea în mână. 

Într-o altă presupusă conversaţie între cei doi bărbaţi, Negulescu îl învăţa  pe Vlad Constantin cum pot fi sterse conversatiile de pe WhatsApp.

"Vlad Constantin: Nu știu
Mircea Negulescu: General
Vlad Constantin: Așa
Mircea Negulescu: Te duci până jos de tot. Unde scrie resatări. Resetare. Și dai stergeți conținut și configurări. Ai înțeles?" 

Citește și: Imagini REVOLTĂTOARE în România Secolului XXI: Un pacient a ajuns la spital cu căruța, ambulanța împotmolindu-se în noroi (FOTO)Proteste violente la combinatul ArcelorMittal: Angajații, nemulțumiți de negocierea contractului colectiv de muncă pe 2018 (VIDEO)Gabriela Firea, întrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe în Grădina Japoneză (FOTO)

Mircea Negulescu a lucrat în ultimii ani în cadrul DNA Ploieşti, unde a instrumentat dosare de renume. După ce  înregistrarea în care i-ar fi dezvăluit soţiei lui Vlad Constantin date şi amănunte din dosare penale, Negulescu şi-a depus cererea de demisie din magistratură . Cerere pe care membrii consilului Superior al Magistraturii au respins-o. 

"Mi-e dor să privesc în ochii unei fete fără să mă gândesc la Ghiță, Ponta". Noi stenograme incredibile cu fostul procuror DNA Mircea Negulescu


 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate