#metoo din lumea de dincolo: Jurnalistă HĂRȚUITĂ SEXUAL de George Pruteanu

B1.ro | 20 Oct 2017, 11:59

Tot mai multe românce povestesc hărțuirile sexuale la care au fost supuse, după declanșarea fenomenului #metoo. "M-am abținut să scriu asta, din decență față de ideea de moarte."

#metooJurnalista Oana Dobre Dimofte povestește, pe pagina sa de Facebook, o întâmplare șocantă. Jurnalista a fost victima unei hărțuiri sexuale din partea unui fost senator.

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

În calitate de reporter, aceasta a mers să-i ia un interviu lui răposatului George Pruteanu. Înainte de a apăsa rec pe reportofon, Oana s-a trezit “cu o mână între picioare”.

 “O mulțime de femei trec peste durere, ironia celorlalți, frica de a fi percepute nuștiucum și povestesc ce li s-a întâmplat. Fiecare dintre ele merită o plecăciune. O mulțime de bărbați empatizează cu ele. Și ei merită respect. (...)

M-am abținut să scriu asta, din decență față de ideea de moarte. Aveam vreo 22-23 de ani, nu mai știu. Eram reporter la Senat. Trebuia să fac un interviu cu unul dintre domnii senatori. După cum era normal, am fost invitată în cabinet. Nu apucasem să apăs rec pe reportofon. După cum NU era normal, m-am trezit cu o mână între picioare. Înainte să vomit, m-am ridicat și i-am spus că interviul i-l va lua șeful meu, bărbat. M-am dus glonț în redacție. Am povestit. Am fost încurajată să reclam, de colegii mei bărbați. Nu aveam cum. Nu aveam dovezi. #DoarOVorbăSă_țiMaiSpun. Da, era Pruteanu, nu mă ascund după hashtag. Nu o să uit niciodată. Și nu, moartea nu e o scuză. Doar o circumstanță.
Da, e mort, nu se mai poate apăra. Well, nici eu nu am putut, atunci!”, scrie jurnalista pe Facebook.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate