Mare surpriză de la METEO. Ce urmează în ROMÂNIA, nimeni nu s-ar fi gândit la asta

B1.ro | 16 Oct 2017, 08:51

Mare surpriză de la METEO. Ce urmează în ROMÂNIA, nimeni nu s-ar fi gândit la asta

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în zilele următoare.

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

Temeraturile vor fi destul de mari și vor depăși norma climatică pentru această perioadă.

Luni, vremea va fi caldă pentru această perioadă, cu temperaturi cuprinse între 17-26 de grade, iar în București va ajunge la 23 de grade.

Marți, temperatura va fi tot în creștere, maxima fiind cuprinsă între 20-27 de grade, în timp ce în Bucureștui va ajunge la 24 de grade.

Miercuri, temperatura maximă va fi cuprinsă între 19 și 27 de grade, în București va ajunge la 25 de grade, în timp ce joi maxima va fi cuprinsă între 18-26 de grade, iar în Capitală, temparatura maximă va ajunge 25 de grade.

Citește și: Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri: Ce legături ar exista între generalul Dumbravă și judecători sau procurorul care îl anchetează pe Dragnea (VIDEO)Amendamentul Cătăniciu sau cum mutilează comisia lui Iordache legile justițieiDouă persoane au murit călcate de tren în județul Constanța

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate