MAI MULT DECÂT SCANDALOS! WC-uri ecologice în poarta Catedralei Catolice din Iași (FOTO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 14:32

MAI MULT DECÂT SCANDALOS! Wc-uri ecologice în poarta Catedralei Catolice din Iași

Citește și: Incendiu la o pensiune din Sibiu. Aproape 70 de persoane au fost evacuateKlaus Iohannis a încălcat protocolul la înmormântarea Regelui. Ce gest a făcutSalariu de excelență pentru Ciprian Sfichi, polițistul lovit cu sabia în cap de un interlop. Cati bani primesteIohannis, impresionat de mulţimea care s-a alăturat cortegiului funerar: O autentică expresie a iubirii faţă de Rege (FOTO)

Instalarea a două toalete ecologice în această săptămână chiar în poarta Catedralei Romano-catolice din Iași a stârnit indignare. Lăcașul de cult romano-catolic este în imediata vecinătate a Mitropoliei Moldovei unde are loc pelerinajul la moaștele Sf. Paraschiva. Tocmai pentru pelerinii care vin să se închine moaștelor au fost instalate aceste toalete, potrivit Adevărul

Ceea ce este scandalos și intolerabil este tocmai amplasarea acestora la intrarea într-un locaș de cult, fie el și al concurenței ortodoxe care, de altfel, nu are nicio șansă în fața colosului reprezentat de Mitropolia Moldovei și Bucovinei.


Gestul incalificabil al autorităților a fost întâmpinat cu proteste vehemente pe rețelele de socializare, fiind considerat unul sacrileg care a pângărit locașul de cult romano-catolic.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate