MAI MULT DECÂT SCANDALOS! WC-uri ecologice în poarta Catedralei Catolice din Iași (FOTO)

B1.ro | 13 Oct 2017, 14:32

MAI MULT DECÂT SCANDALOS! Wc-uri ecologice în poarta Catedralei Catolice din Iași

Citește și: Cum are grijă statul de oamenii bolnavi: O femeie cu handicap a primit poprire pe conturi pentru 19 lei datorați la ANAF (VIDEO)De ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiBugetul primăriei făcut praf pentru niște coșuri de gunoi (VIDEO)#metoo - Gigi Becali dă de pământ cu bărbații acuzații de abuz sexual. Patronul FCSB mai revoltat ca niciodată

Instalarea a două toalete ecologice în această săptămână chiar în poarta Catedralei Romano-catolice din Iași a stârnit indignare. Lăcașul de cult romano-catolic este în imediata vecinătate a Mitropoliei Moldovei unde are loc pelerinajul la moaștele Sf. Paraschiva. Tocmai pentru pelerinii care vin să se închine moaștelor au fost instalate aceste toalete, potrivit Adevărul

Ceea ce este scandalos și intolerabil este tocmai amplasarea acestora la intrarea într-un locaș de cult, fie el și al concurenței ortodoxe care, de altfel, nu are nicio șansă în fața colosului reprezentat de Mitropolia Moldovei și Bucovinei.


Gestul incalificabil al autorităților a fost întâmpinat cu proteste vehemente pe rețelele de socializare, fiind considerat unul sacrileg care a pângărit locașul de cult romano-catolic.

Citește și: Două tramvaie S-AU CIOCNIT! Accident grav în Capitală (FOTO)Incident aviatic în Alba: Un avion de mici dimensiuni, aterizare forțată pe câmp (VIDEO)Ultimele aplauze pentru regretata Olga Tudorache! Doamna teatrului românesc a fost înmormântată (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate