”M-am întâlnit cu Kovesi în biroul ei!” Pescariu vorbește despre rolul șefei DNA în dosarul Microsoft. ”O parte din bani au ajuns în campania lui Băsescu"

B1.ro | 12 Oct 2017, 11:41

Dinu Pescariu, fostul tenismen devenit inculpat în două dosare ale DNA, susține că s-a întâlnit cu Laura Codruţa Kovesi în biroul acesteia. Omul de afaceri mai acuză că unul dintre contractele legate de afacerea Microsoft nu este investigat de DNA pentru că pe el apar semnături ale unor persoane sus-puse.

"Fiind vorba de marea afacere Microsoft, probabil că la fel de bine ca şi mine ştiţi că această mare afacere, mare vorbesc în ghilimele, a fost compusă din mai multe contracte, paradoxal, unul dintre ele nu îl cercetează nimeni. De ce? Din cauza că există semnături ale unor oameni foarte sus-puşi şi atunci şi acum, care nu vor să îşi asume nimic. În schimb, vor să pară neprihăniţi şi neprihănite. Eu unul am fost probabil primul sau printre primii care am vorbit despre acest contract. De ce? Am denunţat. E o discuţie pe care o să o avem fix în câteva luni", a susținut Pescariu, într-un interviu pentru Realitatea TV.

Citește și: Senatul A DECIS: Copiii nu vor mai fi primiți la grădiniță și școală fără vaccinurile obligatoriiDe ce nu se mai dă ora înapoi pe 29 octombireCe s-a întâmplat cu o fetiță în toiul unei nunți. Invitații au rămas uimițiAlarmă cu bombă de tot RÂSUL: Suspectul SCUTURĂ geanta sub ochii geniștilor! (VIDEO, FOTO)Gabriela Firea anunță un posibil referendum pentru o taxă de mediu în București: "Au venit toate rablele în Capitală, nu putem continua așa”

Fostul tenismen este inculpat în două dosare ale DNA, unul dintre ele legat de afacerea licențelor Microsoft. El se plânge acum că dosarele i-ar fi fost fabricate. 

Dinu Pescariu a mai spus că a avut întâlniri cu Laura Codruţa Kovesi, în biroul acesteia: "M-am întâlnit şi înainte...staţi un pic, să definim înainte ce înseamnă a te întâlni? În biroul dânsei! Vorbim după ce-mi voi da declaraţia! Ca să fiu sincer, nu ştiu procedurile din DNA!". 

Într-un interviu pentru România TV, același Pescariu a vorbit despre rolul Laurei Codruţa Kovesi în dosarul Microsoft, dar şi despre cum o parte din bani au ajuns în campania prezidenţială a lui Traian Băsescu.

Citește și: A încurcat borcanele! O bătrânică a băut diluant în loc de agheasmă și a ajuns la urgențe”Soluția magică” a Guvernului scoate oamenii în stradă în București și 29 de județe Dragnea îi răspunde lui Codin Maticiuc, pe Facebook: „ Vom modifica această lege proastă” (FOTO)

"Oricine se uită la dosarul ăsta obiectiv o să vadă că e umflat cu pompa, o să vadă că s-a dorit demonizarea cu orice preţ şi a lui Claudiu şi a mea şi o să vadă de asemenea şi mă mir că nimeni n-a sesizat că acest dosar are o parte care nu e anchetată deloc. Există o HG din 2008 cu semnătura dnei Kovesi pe ea?...Mă gândesc că da...are legătură cu licitaţiile pentru Microsoft?... Eu aşa zic...Vă explicaţi de ce partea aceea nu e cercetată? Păi îmi pun şi eu aceeaşi întrebare. De exemplu, că s-ar fi făcut totul cu avizul lui Băsescu şi mulţi bani din dosarul ăsta şi banii pentru licenţe au fost folosiţi în campania prezidenţială...fiţi sigură de treaba asta. Nu pot să vorbesc acuma mai departe de ce v-am spus mai devreme. Dacă aţi vedea semnătura procurorului şef pe un contract, v-aţi mai gândi vreo clipă ce e ceva ce s-ar putea să fie ilegal", a explicat Pescariu, pentru România TV.

Dinu Pescariu a scăpat de răspundere după ce a făcut denunțuri. Întrebat despre acestea, el a răspuns că oricine e șantajabil și a vorbit despre... ipocrizie!

"Din păcate, în societatea noastră există o doză de ipocrizie mult prea mare. Da, mulţi o fac şi puţini recunosc. Şi noi nu vrem să resetăm lucrul asta pentru că fiecare într-o măsură sau alta este şantajabil. Eu ceea ce am făcut am recunoscut, de-a lungul istoriei mele eu n-am avut....nu sunt păcătosul pe care m-au zugrăvit ei! Ca să ne înţelegem exact. Faptul că acum mi se fabrică aceste dosare...", a mai susținut Pescariu, pentru Realitatea TV.
 

Citește și: RĂZBOI TOTAL pe banii publici! Alin Tișe, președintele CJ Cluj: "Nenorociții ordinari de la aeroport!" (FOTO)Interviu de angajare la Lukoil: ”M-au pus să merg pe jos cinci kilometri”. Ce spune companiaRomânii care nu lucrează, în atenţia autorităţilor. Vor fi căutaţi şi acasă

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
+ adauga comentariu COMENTARII (0):
Adauga comentariu


Numar maxim de caractere 1000

captcha

* Toate campurile sunt obligatorii
** Comentariile care contin limbaj vulgar vor fi suspendate


TOP 5 Eveniment
Alte Articole
TOP 3 Politică
TOP 3 Eveniment
TOP 3 Economic
TOP 3 High-Tech
TOP 3 Auto
TOP 3 Externe
TOP 3 Monden
TOP 3 Inedit
TOP 3 Sport
TOP 3 Lumea lui Banciu
TOP 3 360 de grade
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate