”M-a VIOLAT şi m-a...” Ce posta pe Facebook CRIMINALA de la metrou: ”Să luaţi FOC când luaţi Biblia în mâini. Amin”

B1.ro | 13 Dec 2017, 13:50

Femeia suspectată că a ucis o tânără la stația de metrou Dristor, aruncând-o pe șine în fața trenului, pare să fi dus un război personal cu un presupus agresor sexual. Cel puțin așa se înțelege din ultimele mesaje pe care le-a scris pe Facebook.

În noiembrie, Magdalena Şerban a postat pe rețeaua de socializare mai multe mesaje neclare, pline de greşeli și pline de acuzaţii la adresa unor persoane care ar fi supus-o la agresiuni sexuale încă din copilărie.

Citește și: Mihai Fifor, întâlnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anunțat când va lua o decizie în urma scandalului din Poliție Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăZUCKERBERG plesnește de invidie. Un PREOT ortodox român a născocit o ALTERNATIVĂ PIOASĂ la păgânul FACEBOOK

”Fotografia cu malformaţia mea la sex a ajuns la ……. care ajutat de şefii lui au dat-o pe un sait al Armatei Române unde au văzut cei din UE, iar apoi Javier Santos Castellano mi-a spus mie, iar eu la Poliţie, Interpol, Cedo, Parchetul Militar...sunt în Greva Foamei de 502 ore în Craiova”, a scris ea pe 17 noiembrie. 

Alte postări scrise de Magdalena Şerban:

”Atenţie, am 458 ore de Greva Foamei pentru că Armata Română să termine procesul şi să funcţioneze Legea. Sunt în GREVA FOAMEI  de 475 ore în Craiova, la Parchetul Militar deoarece ….. m-a violat şi m-a criticat pentru că a spus de malformaţia mea de la organul meu sexual”

”Să luaţi foc când luaţi Biblia în mâini. Amin”. 

Citește și: Imagini REVOLTĂTOARE în România Secolului XXI: Un pacient a ajuns la spital cu căruța, ambulanța împotmolindu-se în noroi (FOTO)Proteste violente la combinatul ArcelorMittal: Angajații, nemulțumiți de negocierea contractului colectiv de muncă pe 2018 (VIDEO)Gabriela Firea, întrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe în Grădina Japoneză (FOTO)

Dacă între Magdalena Şerban și victima sa nu există nicio legătură, atunci ”avem de-a face cu o bolnavă psihic care mişună printre noi, lăsată în abandon de sistemul sanitar actual”, a declarat, pentru Adevărul, psihologul criminalist Tudorel Butoi.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate