La URGENȚE nimic nu e urgent! Bătrână leșinată, lăsată să aștepte pe holurile spitalului (VIDEO)

B1 TV | 12 Aug 2017, 11:30

Imagini dramatice surprinse la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Piteşti! Din cauza aglomeraţiei, o femeie a leşinat în timp ce aştepta să-i vină rândul la consultaţie, informează B1 TV. În acest timp, familia se ruga de asistentă să o bage mai repede în sală. Recalcitrantă, asistenta le-a spus rudelor să-i dea batranei nişte apă şi să cheme ei doctorul, dacă vor. 

”- Îmi spuneţi "veniţi". Ce să îi fac? Să o iau în braţe? Eu mă uit, îi daţi cu apă.
- Faceţi-i o injecţie.
- Nu se face injecţie, doamnă, stând pe scaun. Trebuie văzut de un doctor!
- Şi unde e doctorul ăla?
- Duceţi-vă şi căutaţi-l dumneavoastră! Eu vă las, că sunteţi la spital!
- Sunteţi inconştientă! Chiar nu puteţi să ne faceţi nimic? Ne plimbaţi de colo-colo şi nu ne faceţi nimic!”

Bătrână leșinată, lăsată să aștepte pe holurile unui spital din Pitești

Citește și: În Timișoara și toată țara: Aniversarea Revoluției Române din 1989Carmen Iohannis, în rochie scurtă la funeraliile Regelui Mihai. Cum s-a îmbrăcat Prima DoamnăÎn autobuz, o doamnă cu sacoșe: 'Du-te d***u de golan!' Gestul tânărului, viral O femeie a aflat de la medicul de familie că e moartă

Femeia avea grave probleme de sănătate. La un moment dat, i s-a făcut rău și a fost purtată pe braţe de ginerele său către medici.

”Ionuţ, ţipă să vină cineva că moare aici! Dă la mine, dă la mine, dă drumul la mine! Moare doamnă, moare!”

Imaginile de coșmar s-au derulat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Piteşti. Potrivit presei locale, bolnavii sunt nevoiți să aștepte cu orele până sunt preluați de medici. De cele mai multe ori, starea lor se agravează până să fie investigați. În tot acest timp, cadrele medicale susțin că nu există suficient personal specializat şi că, deși și-ar dori, mai mult nu pot face pentru bolnavi

Citește și: Ultimul drum al Regelui, plin de buruieni şi gări în paragină (VIDEO)IMAGINI EMOȚIONANTE. În GENUNCHI și în lacrimi, românii și-au luat adio de la Regele Mihai (GALERIE FOTO)"Voi merge pe lângă tren!" Principele Nicolae nu a fost primit în Trenul Regal care transportă sicriul cu trupul Regelui (VIDEO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate