La plimbare cu sicriul pe capotă prin Satu Mare. Motivul este halucinant (VIDEO)

B1.ro | 20 Oct 2017, 21:29

Imagini de-a dreptul halucinante pe o stradă  din Satu Mare, care a șocat trecătorii, deoarece un șofer avea pe autovehicul, un sicriu cu fratele său decedat, relatează  gazetanord-vest.ro.

Polițiștii l-au identificat și oprit în trafic pe stradă. Sicriul era neancorat și risca să cadă în orice moment, periclitând astfel siguranța traficului rutier.

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

Surse au declarat că nu s-ar fi înțeles cu un frate de-al său, care este în viață, asupra cheltuielilor de înmormântare, așa că a luat cadavrul și a vrut să îl ducă la medicul de familie, din motive încă neelucidate. Acolo a și fost reținut de către polițiști.

Cadavrul a fost preluat de autorități și dus la cimitir cu ajutorul unei firme specializate, pentru a fi îngropat. Cel mai probabil, bărbatul se va alege cu o amendă, poate chiar cu un dosar penal

 

Citește și: Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri: Ce legături ar exista între generalul Dumbravă și judecători sau procurorul care îl anchetează pe Dragnea (VIDEO)Amendamentul Cătăniciu sau cum mutilează comisia lui Iordache legile justițieiDouă persoane au murit călcate de tren în județul Constanța

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate