Kovesi a prezentat în CSM un bilețel atribuit Inspecției Judiciare în care ar fi trecute anumite numere de dosare instrumentate de DNA

B1.ro | 13 Oct 2017, 11:49

Laura Kovesi a declarat, la CSM, că inspectorii de la Inspecția Judiciară care au efectuat controlul la DNA în ultimele luni au pierdut un bilețel pe care sunt scrise numerele mai multor dosare instrumentate de Direcție. Procurorul-șef a și arătat bilețelul respectiv în cadrul Secției pentru procurori a CSM, acolo unde prezintă punctul ei de vedere asupra raportului pe care l-a întocmit IJ după controlul de la DNA. (Detalii AICI)

"În timpul controlului, am sesizat anumite lucruri, poate am să le las pentru sesiunea care nu o să fie cu public, pentru a putea spune mai multe. Senzația noastră și care s-a confirmat ulterior (...) a fost că au fost verificate anumite dosare, au fost verificate anumite activități pe care procurorii le fac, s-au citit anumite acte din anumite dosare (...) de către o parte a echipei de control. Am aici un bilețel din cele multe pierdute de Inspecția Judiciară. Acesta este pierdut, în sensul că a fost pus în niște documente pe care probabil l-au rătăcit. Se poate observa cu ochiul liber că au fost trecute numere de dosare (...), după care unul dintre inspectorii judiciari personal completează din registru unde este acel dosar și ce s-a întâmplat cu el", a susținut Laura Codruța Kovesi, citată de Agerpres.

Citește și: "Regret! Prefer să fiu MOARTĂ". PRIMELE DECLARAȚII ale CRIMINALEI de la METROU, după faptele comise. Magdalena Șerban a mai spus că ... 'Îmi iubesc soțul dar are tot felul de fantezii, iar eu nu sunt genul ala de fata. Ultima data m-a ingramadit când...'Un vasluian și-a prins nevasta goală în braţele primarului. Scuza femeii este fabuloasăSe schimbă vremea! DE DUMINICĂ VINE IARNA (VIDEO, FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate