Iordache îl salvează pe toți: 675 de politicieni ar scăpa de dosarele de incompatibilitate prin noua lege ANI (VIDEO)

B1.ro | 18 Dec 2017, 10:40

Florin Iordache nu se lasă până nu îşi scapă de păcatele penale toţi colegii. Proiectul fostului ministru al justiţiei, de modificare a legii ANI ar putea avea efecte devastatoare. Practic, toate cazurile ANI - acolo unde nu s-a ajuns deja la sentinţe definitive sau la aplicarea de sancţiuni - ar putea fi anulate. Sute de parlamentari, primari, preşedinţi de consilii judeţene şi consilieri, ar putea scăpa de consecinţele încălcării legii. 

Jurnaliștii de la România Curată arată că 675 de parlamentari, primari, președinți de consiliu județean sau consilieri vor fi scăpați dacă acest proiect al lui Iordache devine lege. Printre aceștia și ministrul de la Transporturi, Felix Stroe, acuzat de incompatibilitate de către ANI în martie 2015 pentru că a deținut simultan funcția de consilier local și cea de președinte al Consiliului de Administrație și director general al RAJA SA, regia locală de apă. Stroe a atacat în instanță și a câștiga în primă instanță, decizia finală urmând fi pronunțată la Înalta Curte de Casație și Justiție.

Citește și: Mihai Fifor, întâlnire la MAI cu Carmen Dan: Premierul interimar a anunțat când va lua o decizie în urma scandalului din Poliție Andra și-a lăsat copiii, a plecat să doarmă la hotel! Ce se întâmplă cu familia MăruțăZUCKERBERG plesnește de invidie. Un PREOT ortodox român a născocit o ALTERNATIVĂ PIOASĂ la păgânul FACEBOOK

De această lege ar beneficia însă și personaje precum Șerban Mihăilescu, Steluța Cătăniciu, Marin Anton, Anghel Stanciu, Iulian Iancu, Mihăiță Calimente, Relu Fenechiu sau Mădălin Voicu. 

Iordache îl salvează pe toți: 675 de politicieni ar scăpa de dosarele de incompatibilitate prin noua lege ANI

 


 

Citește și: Imagini REVOLTĂTOARE în România Secolului XXI: Un pacient a ajuns la spital cu căruța, ambulanța împotmolindu-se în noroi (FOTO)Proteste violente la combinatul ArcelorMittal: Angajații, nemulțumiți de negocierea contractului colectiv de muncă pe 2018 (VIDEO)Gabriela Firea, întrevedere cu prim-ministrul Japoniei. Primarul General i-a fost ghid lui Shinzo Abe în Grădina Japoneză (FOTO)

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate