Interviu de angajare la Lukoil: ”M-au pus să merg pe jos cinci kilometri”. Ce spune compania

B1.ro | 23 Oct 2017, 17:20

Un ploieștean care a mers la un interviu pentru postul de operator chimist povestește că a fost nevoit să mearga 5 kilometri pe jos pentru a putea ieși pe proprietatea Lukoil, fiind plimbat de la o poartă la alta.

”Chemat la interviu la LUKOIL Lubrifiants East Europe, am fost trimis de la Poarta 1 la Poarta 5 pe jos (circa 5 km de mers pe frig, pe drum județean - mi-am rupt încălțările). Salariu de mizerie 1450 RON. Când am cerut permisiunea să ies pe la Poarta 1/2 ca să pot lua autobuzul până în oraș, mi s-a comunicat că nu se poate...

Citește și: Numire surprinzătoare făcută de Guvern: Tudose l-a pus șef la CNAS pe cel care la începutul lunii îi cerea demisia ministrului BodogGeorge și-a violat fiica. După 27 de ani, fata ajunsă femeie în toată firea s-a răzbunat crunt pe elA fost găsit mort lângă Gara deNord!Ce a făcut militarul român dezertor, în ziua în care s-a sinucisRemus Borza anticipează o înfrângere în instanță a României în fața "băieților deștepți din energie": "Statul se apară prost și ar putea deconta nota"

Mulțumesc LUKOIL pentru timpul pierdut, oferta de rahat și bătaia de joc cu transportul. 10km pe jos... Era să dea și o mașină peste mine...”, a declarat Leșu Alexandru Lucian pentru observatorulph.ro.

Lukoil Lubricants East Europe are o versiune diferită a interviului de angajare prin care a trecut Alexandru Leșu.

Foto: observatorulph.ro

Citește și: Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri: Ce legături ar exista între generalul Dumbravă și judecători sau procurorul care îl anchetează pe Dragnea (VIDEO)Amendamentul Cătăniciu sau cum mutilează comisia lui Iordache legile justițieiDouă persoane au murit călcate de tren în județul Constanța

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2017 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate