Inspecţia Judiciară verifică ancheta procurorilor care îl viza pe poliţistul acuzat de pedofilie

B1.ro | 11 Ian 2018, 20:10

Inspecţia Judiciară s-a sesizat din oficiu în legătură cu modul în care procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 au instrumentat un dosar din 2016, în care o femeie reclama că a fost agresată sexual de poliţistul Eugen Stan, informează Agerpres, care citează oficiali ai IJ.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 5 au susținut miercuri că, în cazul unei plângeri de agresiune sexuală depusă de o femeie în 2016 împotriva polițistului Eugen Stan, agenţii Secţiei 18 din Capitală au ascuns calitatea de poliţist a acestuia, ba chiar au propus și clasarea cauzei. (Detalii AICI)

Citește și: ULUITOR: Românul botezat de ADOLF HITLER (FOTO)Simona Halep are în garaj 5 mașini de lux! Vezi ce bolizi conduce tenismenaIOHANNIS i-a ÎNFURIAT pe români: PROTEST în fața Palatului Cotroceni după ce președintele a acceptat propunerea de premier a PSD (VIDEO)

Parchetul General a decis miercuri să preia ancheta în acest dosar, concomitent cu preluarea anchetei şi în dosarul în care Eugen Stan este acuzat că a agresat sexual doi copii şi pentru care a fost arestat preventiv.

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate