Informații ȘOCANTE! Polițistul-PEDOFIL dirija traficul la moartea lui Gigină. Șeful său, OMUL LUI OPREA! (VIDEO)

B1.ro | 12 Ian 2018, 15:40

Jurnalistul Silviu Sergiu face dezvăluiri bombă în scandalul care a aruncat în aer Ministerul de Interne și scena politică din România.

Acesta a declarat pentru Știrile B1 TV că a aflat din surse sigure că șeful pedofilului Eugen Stan de la Rutieră,  Emanuel Rene Vornicu, avea în ogradă majoritatea traseelor pe care Gabriel Oprea se deplasa cu coloana oficială. Mai mult, polițistul-pedofil ar fi dirijat traficul în ziua morții tânărului Bogdan Gigină.

Citește și: HALUCINANT! BĂTRÂNI, jefuiţi de comercianţi falşi: ZECI DE MII DE EURO, pentru nişte TIGĂICine este cel mai dotat român. E celebru și a șocat cu mărimea bărbăției: 30 cmPROTESTUL MASIV DIN CAPITALĂ, ÎN IMAGINI (GALERIE FOTO)

"Eugen Stan era un pion important, nu era un simplu politist de la circulatie. Era omul bun la toate pentru domnul Vornicu, care era omul lui Oprea.

M-as bucura foarte mult ca aceste informatii sa faca parte din dosarul mortii politistului Bogdan Gigină. Au trecut 2 ani de zile. Este o situatie care deranjeaja. Trebuie vazut cine sunt vinovatii in acest care, care a socat o intreaga Romanie.

In legatura cu Eugen Stan, am vorbit cu niste oameni de la Brigada Politiei Rutiere in aceasta dimineata și mi-au povestit niste lucruri pe care inteleg ca le stiu majoritatea celor care lucreaza acolo, dar care nu vorbesc din motive stiute deja.

Domnul Stan era omul bun la toate al domnului Vornicu, care pe vremea domnului Gabriel Oprea, care se plimba prin tot Bucurestiul cu coloana oficiala, se ocupa de traseele din Sectoarele 1,2 si 6. Adica, exact traseele acelea pe care se plimba Oprea.

Citește și: Stelian Tănase, la protestul de sâmbătă: Niciodată nu am văzut o concentrare atât de mare de forțe de ordine. Totuși... (VIDEO)Informaţii APOCALIPTICE: Un asteroid PERICULOS se apropie de Terra! Ar putea lovi Pământul...Moment simbolic în fața Parlamentului: 60.000 de protestatari au aprins lanternele telefoanelor și au cântat Imnul Național (VIDEO)

Oprea vorbea direct cu Vornicu la telefon. Ca sa fie mereu pregatit, in intersectiile de pe langa sediul MAI il gaseai mereu pe domnul Eugen Stan. Daca il suna Vornicu, el sa fie pregatit. Scenariul asta s-a repetat de multe ori.

Daca Stan era pe traseu cand a murit Gigina se poate verifica", a declarat Silviu Sergiu.

Informații ȘOCANTE! Polițistul-PEDOFIL dirija traficul la moartea lui Gigină. Șeful său, OMUL LUI OPREA!

"Am fost contactat de un polițist de la Brigada Rutieră, cu care am băut o cafea în această dimineață. Și am aflat lucruri foarte interesante.

De pildă, am aflat că Emanuel Rene Vornicu se ocupa de sectoarele 1,2 și 6, adică exact pe unde circula cel mai mult Gabriel Oprea. Din acest motiv, era omul de încredere al lui Oprea, care-l suna personal si-l anunța că trebuie să meargă încolo și-ncoace.

Emanuel Rene Vornicu îl folosea pe Eugen Stan pe post de om de încredere, inclusiv de șofer personal. Pe Eugen Stan îl puteai găsi în majoritatea timpului în intersecțiile apropiate de sediul MAI, dirijând circulația. Era permanent la dispoziția lui Vornicu.

Când Oprea suna și anunța că ”în 5 minute plecăm în direcția X”, Vornicu punea mâna pe telefon, îl suna pe Eugen Stan, care, din teren, organiza traseul Interesului Național.

În seara morții lui Bogdan Gigină, se pare că scenariul acesta s-a aplicat întocmai.

De aceea, Eugen Stan ar putea fi un martor important în dosarul tragicului accident. Dosar pe care DNA nu l-a trimis încă în judecată, deși doamna Kovesi ne asigura că o va face pnă la sfârșitul lui 2017. Ar cam fi timpul, pentru că au trecut doi ani de atunci...", a mai scris jurnalistul pe Facebook.

 

 

Cancan.ro
EVZ.ro
 
 
TOP 5 Eveniment
 © 2018 S.C. B1 S.A.
 Toate drepturile rezervate